16.5 C
Lviv
03.05.2024
Без категорії

У селі на Стрийщині 23-річний мешканець Краматорська, який тимчасово проживає на Львівщині, викрав з будинку місцевої мешканки грошові кошти, однак невдовзі був затриманий поліцейськими

Поліцейські оперативно затримали зловмисника, причетного до крадіжки з будинку в Стрийському районі.

Як йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції України у Львівській області, 23-річний мешканець міста Краматорськ, який тимчасово проживає на Львівщині, викрав з будинку місцевої мешканки грошові кошти, після чого сховався у новобудові неподалік місця скоєння злочину.

19 червня, близько 11.30, до поліції звернулася мешканка одного з сіл Стрийського району, яка повідомила, що невідомі викрали гроші з її будинку.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники відділення поліції №2 Стрийського районного управління поліції. Як встановили правоохоронці, невідома особа проникла в будинок потерпілої та викрала грошові кошти у сумі 53 тисячі гривень та 200 доларів США.

Провівши оперативно-розшукові заходи, вже невдовзі оперативники кримінальної поліції виявили зловмисника, причетного до крадіжки, на території новобудови неподалік місця скоєння злочину, де він переховувався. Речові докази у нього вилучено.

Зловмисник, 23-річний житель міста Краматорськ, який тимчасово проживає на Львівщині, затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 по Україні на 18 серпня

admin

Демографічна ситуація в м. Новий Розділ та Миколаївському районі на 1 листопада 2020 р.

admin

9 грудня у Львівській області 540 мешканців захворіли на covid-19

admin

6 грудня у Львівській області 344 мешканців захворіли на covid-19

admin

10 років тому: фотоспогади – як усе починалося

admin2

25 вересня у Львівській області 171 мешканець захворів на covid-19

admin

Залишити коментар