16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

Тренінг за підтримки МОМ у Новому Роздолі

Представники Жидачівської та Новороздільської громад беруть участь у тренінгах, що відбуваються в рамках проєкту «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад».

Упродовж 4-х днів учасники дізнаються, як аналізувати зібрані дані, виявляти проблеми та можливості, приймати обґрунтовані рішення та аналізувати результат, що сприятиме підвищенню стійкості громад.

Слід зазначити, що даний проєкт впроваджується за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) та фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади, виконавчим партнером з його реалізації виступає Західноукраїнський ресурсний центр.

Тренінги розпочалися 6 червня і проходять у Новому Роздолі. До слова, Жидачівська та Новороздільська громади пройшли відбір у вказаному проекті.

Схожі повідомлення

З понеділка, 15 листопада школи Новороздільської ОТГ виходять на очне навчання – але не всі!!!

admin2

В рамках німецько – українського проєкту у Новороздільському професійному ліцеї відбувся черговий тренінг та практичний семінар зі зварювання

admin3

Арбітрині ФІФА підтримали УКРАЇНУ і колегу-новороздільчанку

admin2

Проводжаємо в останню путь Героя Тараса Мазепу

admin2

Вітаємо

admin3

Дмитро САПИГА: «Усі так захопилися благоустроєм, що вийшла не одноденна толока, а місячник прибирання довкілля. Вдячні за допомогу підприємствам і доброчинцям…»

admin3

Залишити коментар