16.5 C
Lviv
19.04.2024
Львівщина

На Львівщину прибули перші евакуйовані мешканці Херсонщини

07 червня 2023 року.

Медико-психологічна допомога на залізничному вокзалі

На фото: медико-психологічна допомога на залізничному вокзалі

Цієї ночі на Львівщину прибули перші люди, які евакуювалися з Херсонської області через підрив Каховської ГЕС.

Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, інформує пресслужба Львівської ОВА.

«Вони приїхали власним транспортом. Потребували лише консультативної допомоги. Масової евакуації у нашу область наразі нема. За розвитком ситуації у Херсонській області стежать на всіх рівнях. Якщо буде потреба, ми надамо прихисток всім, хто евакуюється у Львівську область», – зазначив очільник Львівщини.

Він додав, що волонтери медико-психологічної допомоги на Головному залізничному вокзалі Львова та фахівці консультативно-координаційних центрів всіх районів області перебувають напоготові.

«Якщо ви прибули на Львівщину і потребуєте допомоги, телефонуйте на Гарячу лінію нашої області за номером 112, там вам нададуть усю необхідну інформацію. Для отримання гуманітарної, фінансової, юридичної чи психологічної допомоги, скерування на проживання, заповнюйте анкету», – резюмував Максим Козицький.

Схожі повідомлення

Про світлої пам’яті Воїна, уродженця Роздолу Тараса Гурського, який загинув у бою 5 вересня 2023 року, – з нагоди його Дня народження

admin3

Народні депутати і голови громад обговорили перспективи розвитку місцевого самоврядування у воєнних та поствоєнних реаліях. Йшлося і про те, що ПДФО треба забирати в громад диференційовано

admin3

Очільник Львівщини Максим Козицький поінформував про ситуацію станом на зараз після ракетного обстрілу рф:

admin3

Я їду до сина, вірніш, до його могили з квітами і …свічками

admin3

У Львові вибухнув котел у 2-поверховій будівлі котельні – потерпів оператор, 1954 р. н.

admin3

Якою має бути функція палацу Жевуських-Лянцкоронських: в Роздолі відбулись експертні обговорення

admin3

Залишити коментар