16.5 C
Lviv
18.04.2024
Львівщина

Чоловік облив паралізовану дружину бензином і підпалив, зачинивши кімнату в будинку. До приїзду рятувальників сусіди винесли обпечену потерпілу надвіру, але медики були безсилі – вона померла у реанімації. Чоловік теж зазнав опіків і перебуває у шпиталі, але суду лиходію не оминути

На Львівщині поліцейські повідомили зловмиснику про підозру в жорстокому вбивстві дружини.

Щоб позбутись своєї дружини, яка не могла рухатися, чоловік інсценував пожежу – облив жінку і кімнату, в якій стояло її ліжко, бензином та підпалив. Пожежу помітили сусіди, які намагалися врятувати потерпілу з полум’я, проте від отриманих опіків вона померла у реанімації.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції України у Львівській області з посиланням на інформацію Яворівського районного управління поліції.

Як встановили співробітники слідчого управління та криміналісти поліції Львівщини спільно з оперативниками та слідчими Яворівського районного відділу поліції, 20 травня близько дев’ятої години ранку в одному з сіл району 62-річний місцевий мешканець, маючи намір заподіяти смерть своїй дружині, яка не могла самостійно ходити, облив бензином жінку та кімнату, в якій стояло її ліжко, та підпалив.

Приміщення зайнялось, проте вогонь помітили сусіди, які винесли потерпілу з палаючого будинку на вулицю та викликали рятувальників, які локалізували пожежу.

Жінку з важкими опіками госпіталізували, але, незважаючи на зусилля лікарів, від отриманих травм вона померла у реанімаційному відділенні.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.4 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Під час пожежі підозрюваний також отримав опіки і зараз перебуває у лікарні. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

Санкційні підсумки 2023 року

admin3

УВАГА! Розшукова ДТП поблизу с. Вербиця Стрийського району на Львівщині – правоохоронці просять зголоситись очевидців

admin3

У Львові поліцейські затримали зловмисника, який у шахрайський спосіб видурив у пенсіонера 2,5 тис. євро начебто на операцію його донечці

admin3

За тиждень до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги звернулось понад 11 тисяч громадян

admin3

На Львівщині затримали чоловіка, який організував власний канал нелегальної міграції

admin3

Скандал у Львові: в навчальному закладі прокоментували, як у них 13 років працював професор з фальшивими дипломами

admin3

Залишити коментар