16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

День Матері у Новороздільській громаді – Станківці

У неділю після служби Божої біля Станківецької церкви Введення в храм Пресвятої Богородиці відбулося привітання до Дня матері. Творчий концерт з піснями, віршами організували учасники гуртків Народного дому с.Тужанівці.

Хвилюючими поетичними рядками та піснями зворушили серця матерів Білоус Владислава, Пундор Божена, Михайлюк Аліна, Іваницька Дарина, Венгрович Евеліна, Нагірна Діана, Шалата Остап, Базарко Софія, Пундор Евеліна, Шалата Марія, Білоус Дарина, Манишин Софія, Опришко Анастасія, Корецька Оля. “Молитву за маму” виконала Ратич Дарина. Окремо вітання лунали для наших бабусь – Волошин Богдан, Шерстюк Назарій та Сава Ярослав подарували “Пісню про бабусю”.

На завершення юні артисти подарували квіти усім жінкам, які були присутні на святі – було приємно і радісно на душі усім: і тим маленьким діткам, котрі не оминули квіткою та усмішкою жодної мами, і жінкам, за організовану їм подяку найвищої жіночої цінності – материнства.

Схожі повідомлення

ГРАФІК вимкнення споживання електричної енергії у м. Новий Розділ з 28 по 31 грудня 2022 р. у разі виникнення дефіциту потужності у Західних електричних мережах

admin3

Новороздільська громада – загинуло двоє Героїв-захисників

admin2

Новороздільці, долучайтеся до збору! Разом ми сила!

admin2

Опалювальний сезон, призупинка теплоносія – які будинки?

admin2

Богдан Николин –  новорозділець, удостоєний відзнаки Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного «Срібний хрест». Штрихи до портрета воїна

admin3

Алея Героїв у Новому Роздолі – поминальна панахида

admin2

Залишити коментар