16.5 C
Lviv
29.03.2024
Львівщина

“Манівці” запрошують на дводенний сплав Дністром

Сплав організовує туристично-спортивний клуб «Манівці».

Для молоді Львівщини проведуть дводенний табір. Його організовує туристично-спортивний клуб «Манівці». Пріоритетно запрошують взяти участь людей віком 14-35 років, що долучені до психологічної та фізичної реабілітації, волонтерської діяльності. Також запрошують реєструватись учасників війни, які перебувають на ротації або реабілітації, або займаються психологічною реабілітацією постраждалих від військових дій. 

«Ми також відкриті до участі тих, хто пересувається на кріслах колісних. Особливо тих, хто змушений ним користуватись через наслідки бойових дій. Бачимо у своєму заході особливу місію – переконати молодь, що травма – це не вирок, обмінятися досвідом і знайти однодумців для вирішення спільних проблем», –  пояснив президент туристично-спортивного клубу «Манівці» Тарас Білошицький. 

Табір відбудеться 6-7 травня. Учасники спільно помандрують річкою Дністер, поспілкуються біля ватри зі спікерами та позмагаються у квесті, доступному для всіх. Реєстрація за телефоном +380979185132Тарас. 

Проєкт реалізовують за підтримки управління молоді та спорту Львівської ОВА у межах конкурсу проєктів програми «Молодь Львівщини».

«Цей проєкт – це про поєднання психологічної та фізичної реабілітації. Це надзвичайно важливо для повернення тих, хто постраждав від війни, до нормального життя. І йдеться не лише про людей, які безпосередньо постраждали від бойових дій. Це також про тих, хто працює з цим досвідом щоденно – як волонтер чи медик», – зазначив керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.  

Нагадаємо, на конкурс молодіжних проєктів цьогоріч подали 52 конкурсних пропозицій від 26 громадських організацій. За підсумками оцінювання переможцями визначили 19 громадських організацій, які реалізують 24 проєкти. 

Схожі повідомлення

Подружжя львівських медиків спіймали на хабарі у військового

admin2

Чому Україна пропустила армію РФ з Криму в лютому 2022 року

admin3

У м. Глиняни поблизу Львова 21-річний водій «ВАЗ 2101» не впорався з керуванням і врізався в електроопору, що спричинило смерть 17-річного пасажира автівки

admin3

За тиждень до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги звернулось понад 11 тисяч громадян

admin3

У с. Зимна Вода поблизу Львова потрійна ДТП – троє травмованих

admin3

У Львові китаєць захистив кандидатську дисертацію українською

admin2

Залишити коментар