16.5 C
Lviv
17.05.2024
Львівщина

19 квітня у Львові поліцейські затримали зловмисника, який у стані сп’яніння стріляв з мисливської рушниці з вікна квартири

Внаслідок події ніхто не постраждав. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Як йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції України у Львівській області,19 квітня, близько 8.20, до поліції надійшло повідомлення про те, що у Львові на вулиці Декарта чути постріли.

На місце події негайно прибули спецпризначенці та співробітники різних служб поліції Львівщини, а також слідчо-оперативна група відділу поліції № 1 Львівського районного управління поліції № 2. Як встановили правоохоронці, мешканець однієї з квартир багатоповерхового будинку, 51-річний львів’янин, з вікна 3 поверху здійснив кілька пострілів.

Зловмисника, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

З місця події вилучено предмет, схожий на мисливську рушницю, та гільзи. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Схожі повідомлення

Незаконно відчужив Будинок вчених ексголова райадміністрації Львівської міської ради: правоохоронці повідомили колишньому високопосадовцю підозру

admin3

«Мова – це те, що робить нас нами»: привітання очільника Львівщини з Міжнародним днем рідної мови

admin3

Відбувся ІІ Відкритий конкурс юних піаністів імені Олега Криштальського

admin3

У Львові пішохід отримав від пасажира автівки два ножових поранення у спину, бо надто повільно переходив дорогу

admin3

У Львові китаєць захистив кандидатську дисертацію українською

admin2

На Львівщині слідчі повідомили про підозру у хуліганстві учням професійного училища, котрі знущались з першокурсників

admin3

Залишити коментар