16.5 C
Lviv
19.04.2024
Новороздільська ОТГ

Кошти з благодійного концерту МБК “Молодість” передав земляку-військовослужбовцю

Під час благодійного концерту, який відбувся в МБК “Молодість” 26 лютого, було зібрано: 9776 грн. та 10 $

Всі кошти було передано мамі нашого земляка, військовослужбовця 24 окремої механізованої бригади ім. Короля Данила, 2 стрілецького батальйону розвідки.

Цими днями для потреб їх батальйону люди доброї волі придбали і передали автомобіль, який потребував ремонту і заправки, тож кошти (10 125 грн 12 коп. (грошовий переказ) + 50 грн. 88 коп. (комісія за поповнення картки)) МБК “Молодість” спрямував саме на ці потреби. Найближчим часом цей транспорт вирушить на Схід.

Дякуємо всім, хто долучився, – вдячний колектив міського Будинку кульутри “Молодість”, який своїм творчим запалом доклався до донатів ЗСУ.

Благодійний концерт “Разом до Перемоги!” на центральній сцені Новороздільської громади провели 26 лютого аматори сцени МБК “Молодість” .

Під час концерту звучали пісні у виконанні Христини Сагало (Kristina Sagalo ), Регіни Кризи, Катерина Охота, Катрусі Михайлюк, Славік Лаба, Тетяна Івать (Tanya Ivat ), Ярини Кіндій, дитячих вокальних ансамблів під керівництвом Ірина Жигаль та Наталія Фіцала , народного фольклорного ансамблю “Джерело” (керівник Ірина Жигаль) та фольклорного ансамблю “Барвінок” (керівник Ольга Чайка).

Окрасою благодійного концерту були хореографічні номери у виконанні Зразкового ансамблю народного танцю “Веселка” (керівник Тетяна Михайлюк-Вирста) та танцювального колективу “Грація” (керівник Оксана Марочко). По завершенні концерту ведуча Анастасія Петрів подякувала усім, хто долучився до збору коштів для наших ЗАХИСНИКІВ та всі присутні разом виконали УКРАЇНСЬКИЙ СЛАВЕНЬ.

Щемливим завершенням благодійного концерту був виступ батька, донечка якого приймала участь у концерті, військовослужбовця Національної Гвардії України, старшого лейтенанта Андрія Кекіса, який подякував усім артистам та усім присутнім за підтримку та допомогу, яка дуже потрібна нашим ЗАХИСНИКАМ.

Схожі повідомлення

Зловмисника у Новому Роздолі затримали. Камери відеоспостереження “допомогли”

admin2

Розвадівські “гейзери”

admin2

ТОВ “Нафтогаз Тепло” інформує: ГРАФІК ВІДКЛЮЧЕНЬ СПОЖИВАННЯ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ ПО М. НОВИЙ РОЗДІЛ НА 09.12.2022 Р. У РАЗІ ВИНИКНЕННЯ ДЕФІЦИТУ ПОТУЖНОСТІ В ЗАХІДНИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖАХ

admin3

Наша Молодіжна рада стала учасником проекту “Підтримка молодіжних рад” від NGO Youth Platform \ ГО “Молодіжна Платформа”!

admin3

Новий Розділ знову проводжає Героя у засвіти!

admin2

Сьогодні спільно з UNISEF провели у місті СІМЕЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ. Свято вдалося, що видно на фото. Дякуємо організаторам та ЗСУ !

admin3

Залишити коментар