16.5 C
Lviv
02.05.2024
Стрийщина

Школярка Олеся Сколоздра з Миколаївського ліцею посіла ІІ місце в ІІІ обласному етапі ІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед учнів 3 – 11 класів ЗЗСО!

“Пишаємось: учениця зі Стрийщини гідно представила свої знання на Міжнародному конкурсі знавців української мови імені Петра Яцика” – , з гордістю повідомляє у Facebook голова Стрийської районної держадміністрації Богдан Янко.

?Учениця зі Стрийщини посіла друге місце в ІІІ обласному етапі ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед учнів 3 – 11 класів ЗЗСО.

З усіх куточків області до конкурсних випробувань долучилися 336 здобувачів освіти.

?Олеся Сколоздра, учениця 8 класу, Миколаївського ліцею Миколаївської міської ради гідно представила Стрийщину та посіла 2 місце у конкурсі та була нагороджена дипломом ІІ-го ступеня. Тепер Олеся готується до фінального етапу, який відбудеться у березні.

Департамент освіти і науки Львівської ОДА також нагородив грамотою Нелю Шелепетень — вчительку, яка підготувала переможецю до конкурсу.

“Бажаю нашій учениці і надалі наповнювати себе знаннями задля свого щасливого майбутнього. Дякую Нелі Шелепетень за те, що творить найбільше багатство суспільства — людину” , – наголосив очільник Стрийської райдержадміністрації.

Схожі повідомлення

На Стрийщині судитимуть 64 – річного зловмисника, обвинуваченого у вбивстві своєї дружини

admin3

Звідки така жорстокість? Суд виніс вирок у резонансній справі: студент та школяр забили безпритульних…

admin2

День жалоби за загиблим Героєм на Жидачівщині

admin2

Раків ловити заборонено на Львівщині до 15 вересня

admin2

Місцевого мешканця, який “замінував” сільську раду, затримано

admin2

Молодь, долучайся!

admin2

Залишити коментар