16.5 C
Lviv
02.05.2024
Україна

На автодорозі “Київ – Чоп” внаслідок ДТП загинув 26-річний водій «Сітроен Берлінґо» з Нового Роздолу. Відкрито кримінальне провадження

Дорожньо-транспортна пригода сталася 8 лютого, близько 22.10, на автодорозі «Київ-Чоп» у селищі Запитів Львівського району.

Про смертельну ДТП йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції України у Львівській області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Сітроен Берлінґо», 26-річний мешканець Нового Роздолу, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з вантажівкою «Мерседес Актрос», якою керував 56-річний житель Полтавської області.

Від отриманих внаслідок ДТП травм водій «Сітроена» помер на місці події.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Схожі повідомлення

На отриманні хабарів затримано прикордонника Львівщини

admin2

Роздільне харчування для здоров’я та схуднення

admin

Пакети з крафт паперу без ручок: для чого вони використовуються і як їх обрати

admin

У школах Львова та області проходять заходи «Урок з поліцейським»

admin3

На Львівщині судитимуть 4-х мешканців Харківської області , які намагалися незаконно виїхати з України за підробними документами

admin3

Наша зброя — це культура. Чергова відзнака — це не мій успіх, а наша спільна боротьба

admin3

Залишити коментар