16.5 C
Lviv
04.05.2024
Україна

Керівник ТзОВ обшахрував відділ освіти Жовківської міськради на 200 тис. грн, присвоївши кошти за невиконані будівельні роботи

На Львівщині правоохоронці запобігли розкраданню коштів під час проведення будівельних робіт.

Керівника підприємства, який завдав державі значних збитків, викрили оперативники відділу захисту інтересів суспільства і держави поліції Львівщини спільно з слідчими відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Жовківської окружної прокуратури.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції України у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, наприкніці 2021 року відділ освіти Жовківської міської ради уклав з керівником одного з ТзОВ договір щодо проведення будівельних робіт з реконструкції мультифункціонального майданчика.

Замовник оплатив передбачені договором кошти, проте, керівник підприємства-підрядника, через несумлінне виконання своїх службових обов’язків, подав довідки про виконання робіт, які насправді виконані не були. Таким чином відділу освіти Жовківської міської ради було завдано збитків на суму більше 200 тисяч гривень.

Слідчі територіального підрозілу поліції повідомили керівнику підприємтсва про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

Ремонт пластикових вікон та балконних дверей у Львові: послуги від Ремонт Вікон і Дверей

admin

Два “ухилянти” із Запоріжчини та Київщини, які намагалися виїхати з України, затримані правоохоронцями

admin3

Перебуваючи у львівській в’язниці 22-річний молодик з Вінничини організував онлайн-шахрайську схему. Після судового вироку “сидітиме” ще довше…

admin3

Сходи на сталевому каркасі: дизайн, якість та безпека

admin

Спіральні конвеєри: види та особливості

admin

Ордер Путіну: що робити Україні?

admin3

Залишити коментар