16.5 C
Lviv
19.04.2024
Стрийщина

Навчальні заклади Стрийщини отримали роутери від Львівського ІТ-Кластера

24 січня 2023 року.

WI FI Роутери Для Закладів Освіти Стрийщини

У понеділок, 23 січня, начальник Стрийської РВА Богдан Янко вручив керівникам органів управління освіти територіальних громад Стрийського району WI-FI роутери, які використають для забезпечення зв’язку в укриттях шкіл та садочків.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби Львівської обласної військової адміністрації.

«В час війни закладам освіти необхідно мати можливість доступу до інтернету. Надзвичайно важливо, щоб батьки були на зв‘язку з дітьми і завдяки цьому могли спокійно працювати, розвивати економіку, сплачувати податки. Дякую Львівській ОВА та благодійникам за таку щедру допомогу», – наголосив під час вручення очільник Стрийщини.

За ініціативи керівника Львівської ОВА Максима Козицького Стрийський район вже отримав маршрутизатори, які передали очільникам органів управління освіти для закладів освіти громад.

Роутери планують встановити у всіх школах області. У випадку відсутності електроенергії роутери зможуть забезпечити укриття зв’язком, лише якщо інтернет підключений технологією оптоволокна. У більшості шкіл області вже є така система підключення.

Слід зазначити, що завдяки Львівському ІТ Кластеру Стрийський район отримав 92 роутери, з них 72 – для закладів освіти і 20 – для Пунктів Незламності.

Схожі повідомлення

Біля Пустомит – ймовірний витік нафтопродуктів

admin2

Пошанування Героя України Тараса Матвіїва з нагоди перших роковин його загибелі – у рідному Жидачеві

admin2

Один загиблий та п’ятеро травмованих – ДТП у Гірному

admin2

Самовільна забудова у Снопківському парку

admin2

Чорний Острів: отруївся продуктами горіння син власниці будинку

admin2

Відомого львівського лікаря оштрафували за недбале ставлення до військової служби

admin2

Залишити коментар