16.5 C
Lviv
24.04.2024
Україна

24-й здоровань з Франківщини вчинив розбійний напад на 66-річного киянина у Львові на залізничному вокзалі і пограбував жертву. Через день – два бандита затримали поліцейські

У Львові поліцейські викрили мешканця Івано-Франківщини за підозрою у пограбуванні мешканця Києва.

Як встановили поліцейські, 11 січня близько 16.00 на території Приміського залізничного вокзалу на вулиці Городоцькій у Львові зловмисник напав на перехожого, жителя міста Києва віком 66 років. Він повалив чоловіка на землю, завдав кількох ударів в обличчя, заволодів його грошима та мобільним телефоном, після чого втік.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції України у Львівській області.

До розшуку нападника були задіяні оперативники кримінальної поліції та співробітники інших підрозділів відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2, а також співробітники Управління кримінального аналізу поліції Львівщини. Проведеними заходами, за допомогою камер відеоспостереження, встановлених у рамках програми «Безпечна Львівщина», поліцейські встановили, що до вчинення злочину причетний мешканець Івано-Франківської області віком 24 роки та невдовзі розшукали.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Правоохоронці нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Схожі повідомлення

Неприпустимо позбавляти родини загиблих в бою військових допомоги

admin3

Символ фабрики мрій. 5 фактів про надпис «Hollywood»

admin

АРЕСТОВИЧ ПОЯСНИВ, ЧОМУ УКРАЇНЦІВ НЕ ПОПЕРЕДИЛИ ПРО ВІЙНУ

admin2

На Львівщині на сальмонельоз захворіли 26 людей: що робити у разі інфекції

admin3

45-річний мешканець Яворівщини виготовляв дитячу порнографію та вчиняв розпусні дії відносно 8-річної дівчинки. Триває досудове розслідування

admin3

Як вибрати якісні меблі для офісу: практичні поради

admin

Залишити коментар