16.5 C
Lviv
29.03.2024
Стрийщина

Львівська поліція затримала посадовця лісгоспу на хабарі

Львівські поліцейські затримали посадовця лісгоспу на хабарі

Кошти фігурант вимагав у підприємців регіону.

2 січня оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області Нацполіції спільно зі слідчими Львівського районного управління поліції №1 затримали заступника директора одного з лісгоспів області. Фігурант налагодив корупційний механізм безперешкодного відпуску деревини. В одного підприємця посадовець вимагав 20 000 гривень неправомірної вигоди.

Під час отримання другої частини коштів – 12 000 гривень – заступника директора лісгоспу затримали в одному із закладів громадського харчування. Раніше, у грудні минулого року, він отримав у завдаток – 6000 гривень.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури фігуранта затримали у порядку 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому підозри за ч. 3 ст. 368 (вимагання та отримання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Схожі повідомлення

У м. Миколаїв на Стрийщині нічному крадію вдалося проникнути у магазин, однак викрасти товар та гроші – зась! 29-річного злодюжку затримали поліцейські

admin3

Неподалік Миколаєва загорівся автобус із 20 пасажирами: поліцейські врятували усіх!

admin3

Біля Бродів у ДТП загинуло четверо….

admin2

Львів. Новорічна ніч. Вбивство, 9 ДТП, 164 виклики 102

admin2

У Наварії знайшли пораненого ножем львівського таксиста

admin2

На Марії загорілася деревяна дзвіниця церкви у Коростові

admin2

Залишити коментар