16.5 C
Lviv
04.05.2024
Стрийщина

Бог і Україна понад усе!

В неділю, 1 січня 2023 року, громадськість Стрия і Стрийщини разом з усією Україною та цивілізованими народами світу святкували День Народження Степана Бандери, Провідника ОУН, лідера Української Нації!

Заходи по вшануванню розпочалися о 15.00 год. біля пам’ятника Провідникові.

В заходах взяли участь чотири священики Української Греко-Католицької Церкви, та чотири священики Православної Церкви України, а також члени націоналістичних організацій і партій: “Стрийської станиці Всеукраїнського братства ОУН-УПА ім. генерала Романа Шухевича-Тараса Чупринки”, “Конгресу Українських Націоналістів”, міста і району, також прибули гості члени “Конгресу Українських Націоналістів” з міст Миколаєва, та Сколього, представники “Правого сектору”, “Свободи”, волонтери “Майдану Стрийщини”, члени “Спілки політв’язнів та репресованих Стрийщини”, громадськість міста і району.

Священики відправили молебень. Виступили керівники та члени організацій і партій. Згадали про діяльність Провідника Степана Бандеру, який віддав своє життя на вівтар свободи, не надбав маєтків, не будував собі вілли, як теперішні держ-чиновники, що під час кровопролитної війни заробляють, кривавий гріш, на нещасті Українського народу. Степан Бандера боровся все життя , і як справжні Лідер Нації прийняв виклик смерті.

Також за свободу боролися наші батьки, дядьки, тітки, брати та сестри, члени ОУН-УПА, страждали в Ґулаґу, багато й загинуло. Наші сім’ї пройшли тяжкі випробовування в час совєтської окупації. Дітям ком-парт-номенклатури і пристосуванцям, теперішнім чиновникам, того не зрозуміти…

Сучасна Визвольна війна, це продовження вісімсот літньої війни проти м@скwокаsсабіw. Наші новітні Герої показують чудеса героїзму та винахідливості, що весь світ дивується і з захопленням не тільки спостерігає за нашою боротьбою, а й суттєво допомагає нам.

Чи розуміє це сучасна влада? Ні! Їм байдуже… бо навіть багато чиновників зловживають своїми посадами і наживаються на крові…

Влада попередньо зробила свій захід зігнавши працівників держустанов, бо не бажає співпрацювати з націоналістичними громадськими організаціями та партіями.

Народ обирає владу щоби створювала комфортніші умови проживання для людей, але… деякі керівники вважають що народ повинен їм служити, і дуже нервуються, як хтось їх критикує.

Влада не тільки не виконує свій обов’язок і не допомагає громадським організаціям та партіям, які консолідують Націю, багато представників яких воює за нашу незалежність, займаються волонтерством, а навпаки ігнорує патріотичні організації, партії, тисне на них та шкодить громадській діяльності, приближує до себе всякі сумнівні псевдо-патріотичні організації “склепані” “на скору руку”, куди входять наклепники, що доноси писали на людей ще з совка і досі пишуть, займаються пліткарством, оббріхують волонтерів, та активних патріотів.

Влада на це закриває очі…

Будьмо пильні, маsкоwsька аґентура діє!

Тепер інтенсивно знищується середній та малий бізнес, які є запорукою стабільності будь-якої держави.

Шановні Брати і Сестри Українці, ми повинні усвідомити себе єдиною родиною, не відсторонюватися від своїх громадських обов’язків, а бути свідомими громадянами пам’ятаючи, що не тільки нам тут жити, бо ми зобов’язані залишити Батьківщину вільну, багату, та самодостатню своїм нащадкам. Бог нашому народові виділив найкращу Країну в Європі для проживання, а ми одержали її від предків,то ж зобов’язані її залишити для нащадків оновленою, очищеною від місцевого сміття, та від ворогів .

Бог з нами, і ми повинні вірити, що тільки ми, а не сусіди, чи якійсь зайди, за нас визолять Україну від зовнішніх та внутрішніх ворогів.

З Богом преможемо, якщо відкинемо страх, бо страх це гріх.

Бог і Україна понад усе!

Слава Ісусу Христу!

Слава Україні!

Слава Нації!

Опублікував: Ярослав Володимир Ільків “Художник” – майданівець, волонтер, голова (станичний) Стрийської станиці Всеукраїнського братства ОУН-УПА ім. генерала Романа Шухевича-Тараса Чупринки

Схожі повідомлення

На яких дорогах Львівщини встановили “засоби заспокоєння руху”

admin2

Внаслідок пожежі у Дрогобичі загинув чоловік

admin2

Миколаїв прощатиметься з 33-річним Героєм

admin2

На Стрийщині юний мотоцикліст вїхав у дерево

admin2

Понеділок, 15 березня: де на Стрийщині не буде світла

admin2

Принизив тещу – в тюрму!

admin2

Залишити коментар