16.5 C
Lviv
30.04.2024
Україна

Ще раз для тих, хто не припиняє стверджувати нісенітницю щодо фірмових магазинів «ROSHEN»

Ще раз для тих, хто не припиняє стверджувати відверту нісенітницю щодо фірмових магазинів «ROSHEN», що розростаються по країні.

Так от, запам’ятайте раз і назавжди, що кількість фірмових магазинів ексклюзивних кондитерських виробів по країні становить 71 локацій/магазинів. Не сотні й тисячі, про що вам усі ці роки вбивали в голови, а сімдесят один магазин на території України. При цьому кількість супермаркетів «АТБ» в Україні заходить за тисячу, а кількість гіпермаркетів мережі «Епіцентр» 61 загальною площею понад 1 млн м².

Щороку ROSHEN відкриває лише близько п’яти нових фірмових магазинів. Близько 5 на рік територією України. Перший – у 2009 році у Києві. І, звичайно ж, у Києві їх сконцентровано найбільше – 33 магазини на +/– 3 мільйони мешканців, Харків – 6, Одеса – 5, Львів – 4, Дніпро – 4, Вінниця – 4, Бориспіль – 1, Бровари – 1. І це при тому, що на період 2018 року ROSHEN займала 24 місце у рейтингу найпотужніших кондитерських фабрик світу з бездоганною репутацією.

При цьому, саме «ROSHEN» є одним із найпрозоріших і найбільших платників податків і меценатів у нашій країні, і, на превеликий жаль, саме корпоративний успіх «ROSHEN» став інструментом політичної боротьби проти Президента Порошенка не лише внутрішніми політичними опонентами, а й Кремлем. .

Сумнозвісний кейс «ліпецької фабрики» став однією з основних інформаційних торпед проти Президента Порошенка, членів його родини та команди, незважаючи на те, що Петро Порошенко наполегливо намагався виконати обіцяне та продати фабрику в Липецьку, але особисто Путін блокував ці зусилля – від прямої заборони. потенційним покупцям купувати до арешту фабрики, що унеможливило продаж взагалі, після чого вона була просто закрита а весь майновий комплекс дістався росіянам.

Для чого Путіну та його українським сателітам було потрібно і зараз потрібно продовжити піднімати інформаційний кейс «ROSHEN»? Та все ж таки просто – щоб використати цю історію для підриву внутрішньополітичних позицій Порошенка!!!

Опоненти Петра Олексійовича чудово розуміли та розуміють суть питання та логіку всіх цих антирашенівських дій.

Так ось, з легкої руки Зеленського інформаційні нападки на корпорацію продовжуються, і цьому є пояснення – підірвати внутрішньополітичні позиції Порошенка, як лідера загальнонаціональної та парламентської опозиції.

Чим це загрожує? Чи постраждає від цього “ROSHEN”? Сумніваюся з огляду на збільшення продажів. А ось міжнародний інвестиційний імідж України, на жаль, так. Бо ніхто не захоче заводити свій бізнес у країну та давати робочі місця людям, чий президент у прямому ефірі практично дає команду атакувати одну з найбільших у східній Європі українських корпорацій.

Pavlo Nuss, Facebook

Схожі повідомлення

СБУ оприлюднило свідчення Медведчука – покази проти Порошенка

admin2

7 червня побіля Львова та на Стрийщині внаслідок ДТП зазнали травм водії мопеда та мотоцикла

admin3

Сучасні підходи до управління персоналом: розгляд різних правових моделей в компаніях

admin

Купити комбікормовий завод Buschhoff від виробника за вигідними цінами та професійне обладнання для видалення гною

admin

Медведчук згоден на обмін та видачу в РФ, – Марченко звернулась до Путіна

admin3

52-річний львів’янин пропагував комуністичний режим та символіку. Відповість суворо, по закону

admin3

Залишити коментар