16.5 C
Lviv
02.05.2024
Новороздільська ОТГ

Новороздільські рятувальники гасили пожежу в Миколаєві

Стрийський район: вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку

#рятувальникиЛьвівщини#firefighters

25 листопада о 02:00 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в м. Миколаїв на вул. Шептицького Стрийського району. Пожежа виникла в дерев’яному житловому будинку, критому черепицею, розміром 6×12 м.

До місця виклику виїхали рятувальники 19-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Миколаїв та 11-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Новий Розділ.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон будівлі вибивався густий чорний дим. Існувала загроза розповсюдження вогню на всю площу будинку, а також перекидання вогню на поруч розташовані будівлі. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

О 02:15 вогнеборці локалізували пожежу, та о 02:44 ліквідували.

Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку в будинку на площі 20 кв.м., 2 вікна, міжкімнатні двері, пошкодив дах та перекриття на площі 25 кв.м., вхідні двері, стіни на площі 40 кв.м. та речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м.

Вогнеборцям вдалось запобігти швидкому поширенню вогню а також врятувати від вогню два поруч розташовані житлові будинки.

До ліквідації пожежі залучили 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Схожі повідомлення

Юні піаністки Евеліна УБОГА та Софія МУРИН – переможниці Міжнародного конкурсу мистецтв “Європейська осінь”!

admin3

Дмитро БРАТИНА – Герой нашого часу,  енергійний і  самодостатній, який прагнув реалізувати себе і мріяв з другом – десантником Романом після Перемоги над кацапською ордою відкрити в місті «Тату – бар». Не судилося – загинув як лицар у бою за Україну…

admin3

Вітаємо переможців тенісного турніру Новороздільської ОТГ

admin2

Ольга ГАНАЧЕВСЬКА: «Співпраця з міжнародними організаціями дала можливість успішно зреалізувати три проєкти для громади»

admin2

Висока відзнака директора Новороздільського професійного ліцею

admin2

Спільнота “Ми разом” потребує підтримки для збільшення маскувальних сіток для потреб військовослужбовців

admin3

Залишити коментар