16.5 C
Lviv
19.04.2024
Новороздільська ОТГ

Світлій пам’яті Марти Іллівни ГАЛУШКО

Нечисельна редакційна «родина», до котрої, окрім штатних працівників, входили і, так би мовити, позаштатні волонтери, які і «в дощ, і в сніг, і в спеку» розповсюджували «Вісник Розділля», розташувавши під маркетами  свої нехитрі пристосовані лоточки, понесла чергову важку втрату – 9 вересня у віці 76 років відійшла у Засвіти пані Марта Іллівна Галушко.

Читачі «Вісника Розділля» із стажем, безумовно, пам’ятають цю літню подружню пару – пані Марту і пана Роальда , – які реалізували центральну та регіональну періодику та міську газету побіля торгового центру, що на проспекті Шевченка. Вони були уважними та ввічливими до  своїх особливих покупців, які щодня купували «пресу»: інколи підказували, на який текст у якій газеті слід звернути увагу, особливо, коли це стосувалося розкриття махінацій корупціонерів – і галицьких, і великоукраїнських, або політичних скандалів. А пані Марта ще й радила,  де можна знайти цікавинки для домогосподарок – пенсінерок та «городників», яких у місті чимало.

Тільки невблаганна старість та недуги примусили пані Марту та пана Роальда покинути своє пристрасне «хобі» – розповсюджувати «Вісник Розділля» та інші видання. Редакція це відчула одразу – реалізація газети  помітно знизилась.

Декілька років тому відійшов у вічність Роальд Галушко. І ця втрата для пані Марти виявилася непоправною. Відтоді вона постійно банувала за дорогим мужем, з яким прожила непросте, але щасливе життя, а невдовзі надовго злягла. 

Крайні роки Марта Іллівна терпеливо боролася із недугою, донечки Світлана та Майя дбайливо опікувалися матір’ю, проте хвороба перемогла….

Відтак, вони вже разом на небесах  – пані Марта і пан Роальд, подружжя, яким гордилися «вісникроздільці»…    

Схожі повідомлення

ДТП в Берездівцях. Чим завершилося?

admin2

Міський “загс”, міський “пологовий” і демографія у Новороздільській громаді

admin2

Сумний початок 2024-го… 5 січня Новороздільська громада провела в останню путь Героя. Сьогодні прощаємося ще з двома …

admin2

Долучайтеся до акції прибирання міського озера!

admin2

Процвітати та зростати – напрям ДМЗ “Карпати”

admin2

80-річний Геннадій Печенюк – очолив рейтинг УАТ за перемоги у велоперегонах за 2020-й рік у категорії «75 +»!

admin3

Залишити коментар