16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

“Нафтогаз Тепло” – підготовка до опалювального сезону

Цього тижня усі зусилля “Нафтогаз Тепло” сфокусовані були на подачі електроенергії у місті – і до житлових будинків, і до підприємств та бізнесових структур. Але попри все працівники ТЕЦ продовжують ремонтну кампанію на теплових мережах у Новому Роздолі.

Після останніх гідравлічних випробувань на теплових мережах Нового Роздолу фахівці виявили 4 пориви. На сьогодні ремонтні роботи завершені на трьох ділянках, зокрема:

  • Вулиця В. Чорновола, на території Новороздільського ліцею ім. В. Труша. Ремонт на цій ділянці був у пріоритеті, адже трубопровід подає теплоносій до навчального закладу. Ремонтники у стислі терміни замінили 40 метрів пошкодженої труби ДУ-100.
  • Проспект Т. Шевченка, 31-33. Завершено ремонт трубопроводу ДУ-300, яким теплоносій подають до 12 багатоквартирних будинків.
  • Проспект Шевченка, 32, 32а. Тут замінили 40 метрів трубопроводу квартальних мереж ДУ-80.

А ось ремонт магістрального трубопроводу ДУ-500 триває. На мережах, що прокладені на проспекті Т. Шевченка, 34 – вул. В.Стуса, 2-а, працівники ТЕЦ замінять 26 метрів пошкодженої труби. Роботи тривають. Щоправда, довелося перекрити частину проїжджої дороги. Але тепловики обіцяють до опалювального сезону усі мережі відновити. І облаштувати благоустрій дороги по пр. Шевченка, яку довелося перерити. Сподіваємося, усіх обіцянок буде дотримано.

Схожі повідомлення

“Особливий” “Школярик” для Новороздільської громади

admin2

Звалище рештків тваринного походження неподалік Нового Роздолу – загроза надзвичайної ситуації

admin2

ART – STONE  – власне виробництво у Новому Роздолі

admin3

“Повір у себе” – “Промінь життя” провів дитячу спартакіаду

admin2

Напередодні Різдва: за яким календарем   святкувати?

admin3

Новий номер реєстратури Новороздільської лікарні

admin2

Залишити коментар