16.5 C
Lviv
20.04.2024
Стрийщина

На Львівщині – нові “швидкі допомоги”

Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (Центр) отримав 57 нових автомобілів швидкої допомоги.

Усі закуплені автомобілі укомплектовані за сучасними вимогами та відповідають європейським стандартам. Це автомобілі «Citroen» та «Renault Master» типу В (34 автомобілі), стандартні «швидкі», та типу С (23 автомобілі), реанімобілі.

Завдяки підтримці та співпраці Міністерства охорони здоров’я України, Львівської облдержадміністрації та Центру вдалось збільшити кількість нових «швидких» до 57.  З них – 12 отримані через закупівлю Центром за кошти, отримані від НСЗУ через «ковідний» пакет, 45 – це поставка МОЗ.

Урочисте отримання автомобілів відбулося 17 червня на стадіоні Арена «Львів».

Максим Козицький нагородив почесними грамотами Львівської облдержадміністрації за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі та з нагоди Дня медичного працівника  керівника Центру Андрія Васька, провізора аптечного відділу Центру Ганну Богдан та медичну сестру (фельдшера) виїзної бригади Центру Любов Дзюрей та Віктора Малишка – водія автомобільного транспорту Центру.

«Швидкі» розподілять пропорційно по всіх підстанціях області, відповідно до  найгострішої потреби в автомобілях відповідного класу. Вже у п’ятницю, 18 червня, нові «швидкі» заступлять на чергування.

Як зазначив керівник Центру медицини катастроф Андрій Васько, зараз на базі Центру є 140 автомобілів, проте близько 100 з них потребують заміни.

Окрім тогона початку липня очікується поставка ще 55 автомобілів.

Схожі повідомлення

Поблизу с. Любинці на Стрийщині поліцейські затримали нетверезого водія, який вчинив ДТП

admin3

Рекордсмен-порушник безнаказово їздить по Львову “під кайфом”

admin2

Гостя у Верхнє Синьовидному- сокирою по голові….

admin2

На Стрийщині під час “тихого полювання” і грибів назбирали і …три міни знайшли

admin3

У Стрийському районі правоохоронці взяли під варту 24-річного розповсюджувача наркотиків

admin3

На Самбірщині конфлікт двох охоронців закінчився трагічно

admin2

Залишити коментар