16.5 C
Lviv
26.04.2024
Стрийщина

43-річний мешканець Стрия викрав з сільського складу два плазмові телевізори вартістю майже 40 тис. грн. Поліцейські затримали зловмисника

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Як встановили співробітники Стрийського районного управління поліції, в ніч на 1 вересня в одному з сіл району невідомий зловмисник, пошкодивши вікно, проник у складське приміщення, звідки викрав два плазмові телевізори загальною вартістю близько 40 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції України у Львівській області.

До розкриття злочину були задіяні слідчо-оперативна група, екіпажі груп реагування патрульної поліції, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. Проведеними заходами правоохоронці оперативно встановили, що до скоєння крадіжки причетний 43-річний житель Стрия, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Речові докази у нього вилучені.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

Увага! Розшукується ТІТИК Ірина Михайлівна, 11.05.1954 р.н.

admin3

200 балів за ЗНО з англійської отримали 31 учень Львівщини. І три – з фізики

admin2

І знову сум, і знову біль

admin3

У Сибіру помер священик УГКЦ родом з Грусятич

admin2

Новояворівськ: психічно хворий влаштував пожежу… Двоє дітей в лікарні…

admin2

Смертельна ДТП біля БРОДОК

admin2

Залишити коментар