16.5 C
Lviv
03.05.2024
Стрийщина

У м. Миколаїв на Стрийщині відбувся благодійний пробіг «Біжу за полк Азов»: у групі спортсменів – аматорів – 4-річна Міля Павлуцька

26 серпня 2022 року.

Біжу за полк Азов

На фото: учасники благодійного пробігу”Біжу за полк Азов”

У Миколаївській громаді на Стрийщині відбувся благодійний пробіг містом в підтримку військовополонених захисників «Азовсталі». Акцію, під назвою «Біжу за полк Азов», провели з нагоди Дня Незалежності України. 

Як повідомляє пресслужба Львівської ОДА (ОВА), у благодійному легкоатлетичному пробігу взяли участь 23 спортсмени-аматори, в тому числі діти. Наймолодшій учасниці Мілі Павлуцькій всього 4 рочки, але вона впевнено долала пробіг, вмостившись на сильних плечах свого тата. 

Мета заходу – висловити підтримку полоненим азовцям, серед яких є і уродженці Миколаєва – Святослав Паламар та Олександр Колюда, які захищали «Азовсталь» разом з іншими бійцями полку. 

Колону бігунів, які стартували з Центрального парку, супроводжували і батьки Святослава Паламара.  Вони міцно тримали в руках дорогий серцю  Державний Прапор, стяг який для них є неоціненним, адже його передав із зони бойових дій  Святослав. 

З благодійного забігу виручили майже 5000 грн. Ці кошти організатори відразу передали волонтерам з Миколаєва, які організовують гуманітарну допомогу до бійців полку «Азов».

До слова, організаторами благодійного пробігу були: відділ освіти, молоді та спорту Миколаївської міської ради, Молодіжна рада, громадський Парламент «Лідер», Миколаївська ДЮСШ.

Схожі повідомлення

У с. Братківці на Стрийщині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку

admin3

Знову важка втрата у Миколаївській громаді…

admin3

Два зловмисники зі Стрийського району заготували до розповсюдження 200 готових закладок з наркотиками, однак їхній “бізнес” викрили поліцейські

admin3

5-ро травмованих в одному ДТП

admin2

Іван СОБКО: Закликаємо мешканців Львівщини відповідально поставитися до вакцинації

admin3

Трагедія у Солонці: чоловік згорів у власному будинку

admin2

Залишити коментар