16.5 C
Lviv
20.04.2024
Стрийщина

У вирішальному матчі за вихід у наступний етап «Кубка ЗСУ» наша команда сьогодні поступилася ФК «Пісочна» – 0:3

Ще перед початком третього туру  на «Кубок ЗСУ», на міський стадіон прибували і прибували вболівальники. Звісно, в надії, що ФК «Новий Розділ» сьогодні, у неділю, 24 липня,  таки подолає бар’єр, щоб продовжити участь в престижному турнірі. А для цього потрібно було перемогти суперника – ФК «Пісочна».

Оптимістично були налаштовані і гравці нашого клубу. За декілька хвилин до поєдинку про це у бліц – коментарі повідомив  репортеру тренер ФК «Новий Розділ», відомий футболіст Андрій ГАРАПЦЬО. Власне, перед тим, як поінформувати читачів про завершення матчу, пропонуємо запис вказаної розмови. 

Наскільки важливий для команди сьогоднішній матч на даному етапі участі ФК «Новий Розділ» в турнірі на «Кубок ЗСУ»?

-Фактично через декілька хвилин стартує вирішальний, я б сказав, надважливий матч. Оскільки у двох попередніх турах наша команда раз програла  супернику з П’ятничан, а другий поєдинок зіграла  внічию у виїзному матчі з жидачівським «Авангардом», то сьогодні, аби вийти з групи і потрапити у наступний етап «Кубка ЗСУ», нам потрібна виключно перемога.

.-А як ви оцінюєте потенціал команди гостей – ФК «Пісочна»?

-Незважаючи на те, що  клуб з с. Пісочна у попередніх двох турах не здобув жодного очка, це зіграна і вмотивована футбольна дружина, за яку виступають дуже досвідчені футболісти. Нагадаю, що у минулому році ФК «Пісочна» зайняла друге місце у першій лізі Чемпіонату Львівської області. Так що нас очікує непростий поєдинок з потужним суперником. Ми намагатимемось перемогти, щоб продовжити виступи в турнірі на «Кубок ЗСУ».

-Як тренер, що ви їм сказали перед виходом на гру?

Ще раз обговоривши деякі ігрові «заготовки», яких слід дотримуватись в ході матчу, сказав хлопцям прості слова – викластися на полі на 100 відсотків і перемогти.

-Що ж, бажаю тільки перемоги.

…І ось  матч завершився, на жаль, повним провалом надій для нашої команди – суперник завдав новороздільцям розгромної поразки – 3:0 (у першому таймі суперник вів у рахунку 1:0).

Щодо гри: наші гравці справді «рвали жили», аби домінувати на полі, обравши  атакувальний стиль,  і створювали гострі моменти біля воріт суперника. Утім, тільки самого нестримного бажання виявилося замало. Можливо, саме через це вони, як кажуть, перегоріли і не продемонструвати свій реальний потенціал. І тому допускали чимало браку – зокрема, доволі часті неточні передачі партнерам, так само неточні удари по воротах з вигідних позицій, які, до речі, наші гравці уміло створювали.

Щодо суперника. По – перше, гості миттєво і часто розгортали контратаки, використовуючи фланги, по – друге, були точними у передачах. І по – третє, перед поєдинком запитав тренера суперника, як клуб з Пісочної налаштований на гру. Відповідь була резонна: оскільки ФК «Пісочна» втратив шанс на продовження у Кубку ЗСУ, то  матч у Новому Роздолі – це фактично можливість підготуватися до участі в обласному чемпіонаті.

Очевидно, саме тому клуб, на відміну від новороздільців,  не відчував «тягаря відповідальності» за результат гри. А відтак грав розкутіше. І, на жаль, переміг. Утім, нашій команді не слід аж так впадати у відчай. Адже ж клуб фактично на етапі становлення. А гравці, до речі, тут виступають і відомі, і доволі перспективні. Так що, після “розбору польотів” чинників сьогоднішньої поразки слід з новими силами продовжувати нарощувати потенціал, аби втілити мету – створити сильну команду, відродити футбольну славу Нового Роздолу

Іван БАСАРАБ

Схожі повідомлення

Правоохоронці припинили діяльність злочинної групи у Дрогобичі, учасники якої збували наркотичні засоби на території області

admin3

20 червня: 2 ДТП на Стрийщині

admin2

Трагічна смерть шахтаря у Червонограді

admin2

У Жидачеві збили велосипедиста

admin2

Їхав на електросамокаті: після ДТП потрапив у реанімацію

admin2

Глава УГКЦ Святослав Шевчук: спогад про маму

admin2

Залишити коментар