16.5 C
Lviv
17.05.2024
Новороздільська ОТГ

В Гуманітарний центр Нового Роздолу з волонтерською місією завітали представник Італійської асоціації вчителів історії Marco Tibaldini із колегою з України, новороздільською освітянкою Іриною Костюк

Про це у неділю, 17 липня, на ФБ-сторінці міського голови Ярини Яценко повідомили Олег Павлишин разом з Стецівим Олегом  і Олею Ганачевською.

Представник італійської асоціації вчителів історії, доктор філософії на педагогічному факультеті та керівник дослідницьких проектів Marco Tibaldini з міста Бергамо, разом зі своєю колегою з України, новороздільською освітянкою Іриною Альбертівною Костюк.

В Україну він приїхав із візитом до нашої громади, щоб поговорити з представниками місцевого самоврядування про співпрацю у різних сферах наших громад, заодно привіз допомогу, а саме медикаменти для Новороздільської лікарні.

Марко з перших днів підтримує Україну та нашу громаду, плідно працюючи з БФ-КАРІТАС-Новий Розділ.

Приємно було почути, що він разом з італійськими волонтерами давно слідкує за роботою нашого центру у соцмережах, і що їм було б цікаво організувати у себе дома спільний з нами проєкт.

Надіємося, що в найближчому часі розпочнемо роботу з італійськими колегами над новим проєктом направленим на допомогу Україні.

Хочемо подякувати Ярині Володимирівні Яценко та Ірині Альбертівні Костюк за комунікацію та їхню роботу для налагодження співпраці між Новороздільською громадою та громадою Бергамо.

Разом ми сила ??.

Схожі повідомлення

Казкова резиденція “старої церковці” у Станківцях

admin2

Мобінг: мотиви – ниці, завдані страждання – глибокі!

admin3

На гаражах у Новому Роздолі згоріло авто

admin2

Лист старійшини міста: “Спішіть, бо може бути запізно”

admin2

Михайло НІКІТІН: «Виступ   команди «ДЮСШ  – «Роздільчанка» м. Новий Розділ»   у турнірі Дитячої Ліги Чемпіонату України з волейболу – вагомий крок до відродження  славних традицій Нового Роздолу у цьому виді  спорту»

admin3

Народний дім Новороздільської громади став лауреатом обласного конкурсу “Об’єднані духом і культурою”

admin2

Залишити коментар