16.5 C
Lviv
19.04.2024
Стрийщина

39-річний стриянин повідомляв наркоклієнтам через месенджер «Телеграм», де шукати “закладки”. Поліцейські виявили таких аж 27

У Стрию поліцейські викрили «закладчика» під час здійснення ним розкладки наркотиків і психотропів. Правоохоронці виявили 27 закладок, в яких були сховані пакетики з речовинами, ззовні схожими на амфетамін та солі PVP, а також наркотичною речовиною рослинного походження, схожою на «канабіс».

Як йдеться у повідомленні, розміщеному на сайті ГУ Нацполіції України у Львівській області, 7 липня під час патрулювання території співробітники групи реагування патрульної поліції Стрийського районного управління поліції помітили на вулиці Добрівлянській у Стрию чоловіка, який поводився підозріло.

Побачивши поліцейських, він почав тікати, по дорозі викинувши ніж та мобільний телефон. Наздогнавши втікача, правоохоронці виявили в його мобільному телефоні фото з позначенням геолокацій.

На місці працювала слідчо-оперативна група та інші співробітники територіального підрозділу поліції. Встановлено, що 39-річний мешканець Стрия, використовуючи месенджер «Телеграм», здійснював закладки наркотичних речовин.

Поліцейські виявили 27 закладок, в яких були розміщені 4 пакетики з речовиною рослинного походження, ззовні схожою на «канабіс», 4 пакетики з речовиною, схожою на солі PVP, а також 19 пакетиків із порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на амфетамін.

Все вилучено та скеровано на експертні дослідження.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

Вогнеборці ліквідували пожежу в триповерховій закинутій будівлі

admin2

Якщо парафії ПЦУ та УГКЦ перейдуть на Новоюліанський календар, на які дні випадатимуть відзначення свят

admin3

Результати ЗНО серед школярів Львівщини. Гордимося.

admin2

У Стрию з’явилася нова вулиця, названа в честь видатного комбата «Карпатської Січі» Олега Куцина

admin3

Пожежа у квартирі в м. Стрий: травмованих немає

admin3

У Львові іноземець з Африки побив земляка-студента

admin2

Залишити коментар