16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

60-річний уродженець Рівненщини побив співмешканку і переховується від правосуддя. Можливо, на Львівщині

Поліцейські розшукують рівнянина обвинуваченого в побитті співмешканки.

Вказане звернення розповсюдила пресслужба ГУ НП України у Львівській області, повідомляє пресслужба обласного правоохоронного відомства.

?Працівники Рівненського РУП встановлюють місцезнаходження обвинуваченого у вчиненні злочину, передбаченого статтею 125 Кримінального кодексу України.

?Нагірняк Віктор Ярославович, 1962 р.н., уродженець колишнього Костопільського району. Зареєстрований у селі Рокосово Хустського району Закарпатської області, проживав у Рівному.

?Відомо, що зловмисник може перебувати на території Львівської або Закарпатської областей.

?17 квітня 2020 року до поліції із заявою про нанесення тілесних ушкоджень звернулася жителька обласного центру. Жінка повідомила, що під час конфлікту її побив співмешканець. Втім, наразі чоловік переховується від органів суду.

❗Поліцейські звертаються до громадян: якщо вам відома будь-яка інформація про можливе місце перебування розшукуваного, просимо повідомити до поліції за номером телефону 0680675568 або 102.

Схожі повідомлення

За порушення законодавства перевізником «Миколаївське АТП-14627» складено 6 постанов, – висновки рейду – перевірки автобусних маршрутів Миколаївського напрямку

admin3

Як вибрати врізний замок : поради експертів

admin

8-й окремий батальйон “Аратта” ім. Андрія Гергерта УДА: ДЯКУЄМО, ВОЛОНТЕРИ!

admin3

22-річний шахрай з Тернопільщини видурював у Львові у довірливих людей кошти за начебто сприяння у працевлаштуванні у Республіці Чехія

admin3

На хабарі у 20 тисяч грн затримано керівника філії “Львівський автодор”

admin3

“Україна житиме, поки ми готові за неї знищувати ворогів”!

admin3

Залишити коментар