16.5 C
Lviv
18.04.2024
Україна

Як вибрати паперові пакети? Які пакети бувають і чим відрізняються?

Паперові пакети такі популярні, оскільки виготовляються з натуральних, екологічно чистих матеріалів – целюлози та деревної маси. Крафт пакети особливо часто використовуються на ринку харчових товарів, оскільки вони є «дихаючі» і захищають форму продуктів при транспортуванні. Крім цього, крафтові пакети мають і інші переваги:

♦ простота та економічність з погляду виробництва;
♦ ідеальні для друку;
♦ легко утилізуються, не забруднюючи довкілля;
♦ добре захищають продукцію від зволоження;
♦ витримує перепади температур.

Ступінь міцності паперових пакетів залежить від щільності паперу (від 40 до 120 г/м²;), кількості паперових шарів, якості склеювання швів та наявності/відсутності ламінації. Залежно від цілей використання пакети можуть бути різних форм і розмірів, оснащуватися ручками або прозорими вікнами.

Якщо ви шукаєте оптовий варіант паперових пакетів для вашого бізнесу то радимо вам замовляти пакети на сайті Viola-pack. Саме тут ви зможете знайти різні види крафтових пакетів на ваш смак та бюджет.

Пакети з різними видами дна

Пакети з плоским і прямокутним дном послужать для фасування продуктів з рівною поверхнею або прямокутної форми – наприклад, хлібобулочні вироби, фастфуд. Такі пакети будуть корисні в пекарнях та закусочних, що пропонують їжу навинос.

Пакети з прямокутним дном  універсальні та підходять для упаковки харчових та нехарчових товарів – наприклад, будівельних матеріалів та сухих сумішей.

Пакети з квадратним дном часто вибирають власники фастфуд-закладів, виробники та продавці кондитерських виробів – такі пакети зручні для пакування ланч-боксів, коробок з піцою або тортів.

Паперові пакети зручні і для продавців магазинів та ринків, оскільки крафтовий матеріал відмінно зберігається та відрізняється високою вологостійкістю.

Пакети з ручками

Пакети з плоскими ручками підійдуть для продукції невеликої ваги. Найчастіше вони використовуються для нехарчової продукції, а саме товарів для здоров’я та догляду — натуральний матеріал пакету говорить про екологічність та користь вмісту в ньому.

Пакети з крученими ручками здатні витримати важчі предмети. Витончено виконані ручки самі несуть у собі іміджеве та рекламне навантаження.


Кожен виробник, якому хочеться продемонструвати свій товар, шукає можливість зробити це одразу, показавши свій товар покупцеві вже на прилавку.

Для гарного вмісту пропонуємо вибрати паперові пакети із прозорим віконцем. У такі пакети можна фасувати елітні сорти чаю, каву, макаронні вироби високої якості, дорогі сорти рису та іншу бакалійну продукцію. 

Паперові пакети для харчових продуктів


Для сипких продуктів – солі, цукру, борошна – краще вибирати паперові пакети з перехресним днищем та бічними згинами. Такі товари мають велику вагу, тому важливо, щоб упаковка при транспортуванні не порушилася.

Для борошна рекомендується використовувати пакети з паперу, що містить 10% лігніну. Така упаковка не дозволить товару висушуватись, а також запобігатиме появі шкідників.

Фастфуд-закладам ми пропонуємо скористатися паперовими пакетами з жиростійкого паперу, що складається з великої кількості склеєних волокон. Такі паперові пакети ідеально підійдуть для упаковки кондитерських виробів із начинками, гарячих пиріжків або сендвічів.

Для упаковки харчової продукції, що містить олії, а також для концентратів та товарів, що вимагають збереження своїх ароматичних властивостей – чаю, кави, какао, прянощів – підійдуть пакети з жиронепроникної пергаментної упаковки.

Схожі повідомлення

Закон про націоналізацію майна росіян в Україні – в дії

admin2

Львівська 103 окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних Сил України запрошує на військову службу за контрактом в резерві.

admin3

На Львівщині два аферисти ошукували підприємців і викрали продукції на майже 2 мільйони гривень

admin3

Любомир БЕНДАС, військовий ЗСУ: “Дбай про душу, щоб залишитися людиною навіть серед пекла”

admin3

Хто б міг подумати: дві гранати у автівку з поліцейськими кинув переселенець з Харкова. Відкрито кримінальне провадження

admin3

Китай будує 127-кілометровий підводний тунель. Куди він веде і навіщо потрібен?

admin2

Залишити коментар