16.5 C
Lviv
29.03.2024
Україна

44-річний гастролер з Луцька скоїв у Львові мінімум 7 крадіжок магазинів. На цьому “вояж” зловмисника зупинили правоохоронці

У Львові поліцейські затримали зловмисника за підозрою у семи крадіжках з магазинів.Нагадаємо, що в умовах воєнного стану передбачено максимальне покарання за крадіжки, грабежі, розбої, вимагання та мародерство.

Про це повідомляє пресслужба ГУ НП України у ЛЬвівській області.

6 травня близько 13.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від працівниці одного з магазинів, розташованого на вулиці Шевченка у Львові, про крадіжку товару. На місці події працювала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1.

Оперативники кримінальної поліції встановили особу зловмисника, 44-річного жителя міста Луцьк та затримали його у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Також встановлено, що затриманий причетний до скоєння щонайменше ще шести аналогічних злочинів.Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили за фактом кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Схожі повідомлення

Заміна склопакету на пластикових вікнах після вибуху ракети у Львові

admin

У новорічно – різдвяний час трапляються дива. У нас є для вас саме така історія – про небайдужість, допомогу і святкове диво

admin3

ДОСИТЬ СПІЛКУВАТИСЯ ІЗ ЛЮДЬМИ, ЯК З МАЛЕЧЕЮ

admin3

Заблукав на Говерлі…

admin2

Чи варто купувати смарт-годинник або цей гаджет є марною дрібничкою?

admin

Austrian Audio Hi-X15: бюджетні дротяні навушники випромінюють неперевершеність

admin

Залишити коментар