16.5 C
Lviv
05.05.2024
Україна

Євросоюз хоче заморозити гроші патріарха РПЦ Кирила

5 травня 2022 року.

ЄС у рамках шостого пакету санкцій проти РФ може запровадити обмежувальні заходи щодо глави Російської православної церкви патріарха Кирила.

Як передає Цензор.НЕТhttps://censor.net/ua/n3339100, про це повідомляють у виданні Politico.

“Згідно з документом Європейської служби зовнішніх дій  Кирил є “одним із найвидатніших прихильників російської військової агресії проти України” та ключовим гравцем у посиленні риторики президента Росії Володимира Путіна щодо України”, – йдеться у матеріалі.

Комісія звернула увагу на серію провійськових проповідей і зауважень Кирила за місяці з початку смертельної вторгнення Росії в лютому, а також його благословення російським солдатам, які воюють в Україні.

“Патріарха було включено до проєкту чорного списку, куди вже входять сотні військових офіцерів та підприємців, близьких до кремля, яких ЄС обвинувачує у підтримці війни в Україні”, – підкреслюють у виданні.

Також зазначається, що пропоновані санкції включають і заборону на в’їзд на територію ЄС, але для цього вони мають бути підтримані членами ЄС. 

Схожі повідомлення

Підземний гул

admin3

Доставка квітів: краса в кожному букеті

admin

Поліцейські перекрили міжнародний канал постачання психотропів до України та вилучили «товар» на майже 16 мільйонів гривень

admin3

UNMOMENTO: кілька слів про хімчистку

admin

Робота для швачок на Львівщині: яку зарплату пропонують працедавці? Вільні робочі місця і вакантні посади є: у Новому Роздолі, Старому Самборі, Жовкві, Золочеві та Буську

admin3

Що таке саморізи та які вони бувають?

admin

Залишити коментар