16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

Доставка суші SushiIcons: переваги, система знижок та асортимент

Страви японської кухні славляться своєю незвичністю та корисністю. Незвичайність їх у тому, що вони часто мають круглу нетипову форму, через що вживання таких страв переростає в цікавий ритуал. Корисною японську їжу називають тому, що в ній міститься багато мікроелементів та вітамінів, а ще там мало калорій, прикладом чого стане одна з найпопулярніших страв – роли. З цих двох причин люди і люблять японську кухню в нашій країні, але є ще одна причина. Замовити суші та майже будь-яку японську страву можна у Sushi Icons. Вам не потрібно нічого готувати, а сама доставка суші у Львові часто займає близько або менше години.

Що ми пропонуємо

Компанія пропонує безкоштовну доставку суші у Львові, а точніше в будь-яку частину цього міста. У нас досвідчені кухарі, які як у робочий, так і в неробочий час вигадують нові та незвичайні рецепти, виходячи з того, що подобається людям. Також у нашому меню є багато автентичних страв, які були винайдені в Японії багато років тому і зараз залишаються дуже популярними в тій країні. Наші суши Львів робляться зі свіжих інгредієнтів, адже ми цінуємо свою репутацію і дбаємо про клієнтів.

Великий вибір різних страв

Одна з головних місій нашої компанії – здивувати та змусити посміхнутися нашого клієнта. Тому весь асортимент нашого ресторану побудований за системою: зробити страву красивою, смачною та корисною. Якщо ви хочете замовити суші, але не знаєте де, ось кілька причин, чому це варто зробити у нас.

У нас великий асортимент, багато видів суші-cетів, яких ви не знайдете в інших ресторанах. Наприклад, у каталозі з сашимi представлений великий вибір на різний смак. Також у нас ви можете замовити макi рол. І хоч це одне з основних видів рол, ми змогли максимально урізноманітнити його вигляд: є з огірком, з авокадо, з лососем, з вугрем, з тунцем і навіть з тигровою криветкою. Ну а неймовірні суші дракон стануть вишенькою на торті на будь-якій вечірці або на дні народження.

З огляду на ці страви варто сказати і про весь асортимент. У нас є:

  • роли багатьох видів, зокрема запечені;
  • багато різних сетів як для великих, так i для маленьких компанiй;
  • є незвичайні суші: гункани, нігірі, оiшii;
  • безліч видів сашимi;
  • суші-кейки та футомаки;
  • салати як із оригінальної японської кухні, так і авторські;
  • до цього є окреме з пісне меню, а також напої та боули.

Наш асортимент зібраний так, щоб навіть досвідчена японською кухнею людина змогла знайти собі щось до душі.

Доставка та сервіс

Проблема японської кухні в тому, що самостійно приготувати її страви дуже складно, але це взагалі не проблема в 21 столітті, адже наш ресторан сам приготує і доставить вам, тому сушi доставка від Sushi Icons так популярна. Вам достатньо зайти на сайт або в мобільний додаток. Вибрати потрібне та замовити. Все дуже просто та швидко.

Ми пропонуємо швидку доставку. Якщо ви готуватимете до свята, гості почнуть приходити вже за годину-дві, а у вас нічого не готово, замовлення прибуде до вас за 60-90 хвилин. 90 хвилин – граничний час, довше замовлення їхати точно не буде, але частіше ми вкладаємось у 60 хвилин. Відзначимо й інші переваги вибору нашого ресторану.

  • Безкоштовна доставка у разі замовлення від 400 гривень у будь-яку частину міста.
  • Гарна упаковка страв. Не важливо, святкуєте ви щось або просто хочете поодинці поїсти суші – ми красиво запакуємо їжу, акуратно розкладемо всі страви та соуси.
  • Якщо ви захочете самостійно забрати замовлення з наших точок, вам буде надана знижка в 10%, при цьому не важливо скільки коштує замовлення, знижка не змінюється.
  • Ми маємо приємну систему знижок. Ми знижуємо ціну на замовлення для тих, хто відзначає день народження. Також ми надаємо бонусні картки. При кожній покупці на неї “кидається” 5 відсотків від неї. Якщо ви за весь час замовили на 1000 гривень, картка поповнюватиметься на 10%.

Висновок

Компанія Sushi Icons намагається поєднувати в собі якість, швидкість, і низьку вартість продукції. Ми дбаємо про клієнтів, тому пропонуємо систему знижок та великий асортимент їжі.

Схожі повідомлення

Хронічна брехня, як один із основних симптомів у наркозалежних

admin

Як правильно зігнути квадратний пруток

admin

Вигідна оренда квартир подобово у Харкові

admin

На першому засіданні Ради директорів у Львові обговорено організацію якісного харчування у школах

admin3

Сольові елементи живлення: що це та для чого потрібні?

admin

Якого кольору вибрати диван у вітальню

admin

Залишити коментар