16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

“Перевертні в мантіях намагаються заповнити вакантні місця у ВРП без перевірок на доброчесність”, – Шабунін

19 квітня 2022 року.

Суддівська мафія намагається скористатись війною, щоб повністю відновити владу. Лише кількох тижнів не вистачило Етичній раді, щоб відібрати нових членів Вищої ради правосуддя, як Росія почала повномасштабне вторгнення в Україну.

Як інформує Цензор.НЕТ.: https://censor.net/ua/n3335179 , про це повідомляє у фейсбуці глава Центру протидії корупції Віталій Шабунін,

“Тепер перевертні в мантіях намагаються скасувати ключову реформу країни і заповнити вакантні місця у ВРП без перевірок на доброчесність (в обхід Етичної ради). Такі спроби ховають європейську перспективу України, за яку щодня гинуть українські солдати. Судова реформа – одна з головних вимог ЄС на нашому туди шляху”, – пояснює він.

За словами Шабуніна, судді намалювали кілька сценаріїв захоплення влади у ВРП, кожен із яких є порушенням Конституції.

“Зараз вони успішно переконують народних депутатів і неуспішно офіс Зеленського. Головним виразником “хотєлок мафії є Богдан Моніч. Ця тварина в мантії відзначалась тим, що активно зривала реформу ВРП. Пам’ятаєте осіннє блокування реформи Радою суддів?” – продовжує він.

Шабунін інформує, що Моніч очолює Раду суддів. На цю посаду його поставив Павло Вовк, голова ОАСКу.

“ОАСК, нагадаю, давно працює на руйнування України зсередини, а значить в інтересах Росії. Прямо зараз – під час битви за Схід і Південь – судова мафія пробує зірвати наш рух в ЄС, за який Україна платить аж таку високу ціну. Сподіваюсь, що народні депутати припинять підігрувати цьому, пробачте, лайну”, – додає Шабуні.

Він переконаний, що вихід, як швидко відновити роботу ВРП без порушень Конституції, відповідно до ініційованої Зеленським реформи, – є.

Шабунін нагадує, що він з партнерами детально описав його. Реалізація судової реформи – стане цивілізаційними стрибком України. Саме тому вона так дратує Путіна, який плювався про неї в своїй промові перед вторгненням: “По требованию Запада киевские власти отдали представителям международных организаций преимущественное право отбора членов высших судебных органов – Совета правосудия (ВРП) и Квалификационной комиссии судей (ВККС)”.

“Правда мило, що судова мафія на чолі з Монічем і Вовком пробують цю реформу зруйнувати? Якщо прямо зараз окремі народні депутати не припинять їм підігрувати – ми оприлюднимо їхні імена”, – резюмує глава ЦПК. 

Схожі повідомлення

Робота в Польщі на заводі: особливості, вакансії, вимоги до працівників

admin

67 % українців вважають себе бідними

admin2

“Знімайте рожеві окуляри. Випалюйте в собі всю російську субкультуру”: Пам’яті Романа Ратушного

admin3

Шарль де Голль про витоки злості і фрустрації росіянців та їхню нездатність до прогресу

admin3

25 жовтня – часткове сонячне затемнення. Карта, колі і де спостерігати.

admin2

За якими критеріями вибирати криптообмінник

admin

Залишити коментар