16.5 C
Lviv
02.05.2024
Україна

У Маріуполі загинув ветеран АТО, співзасновник Pizza Veterano Рафаель Агаєв. ФОТО

9 квітня 2022 року.

У боях з російськими загарбниками загинув один із засновників київської мережі піцерій Pizza Veterano, ветеран АТО Рафаель Агаєв.

Як передає Цензор.НЕТhttps://censor.net/ua/p3332664, про це у Facebook повідомив його друг, співзасновник Pizza Veterano Леонід Остальцев.

“Ти навчив мене готувати піцу, після чого моє життя змінилося. Потім ти пішов на війну у 2014 році, бо ти красавчик і по іншому не міг. Коли ти повернувся – ми разом пішли згадати, чи не забули ми як готувати піцу після повернення з фронту, і дуже здивувалися, коли “не забули”.

Ти був поруч, коли відкривалася перша Pizza Veterano . Ти допомагав, підтримував, наставляв, вчив, злив, любив… Ти був. Був ах##нним. Але р@сня тебе вбила. Не просто російські солдати, а саме р@сня. Вся ця недокраіна із всім своїм “недонаселенням”.

Мені шкода, Раф. Дуже. Співчуття рідним і всім тим, хто тебе знав. Люблю тебе і ми обов’язково зустрінемося”, – написав Остальцев.

Агаєв загинув у Маріуполі, виконуючи бойові завданні з оборони міста, в складі свого підрозділу Морської піхоти України.

 

Схожі повідомлення

Саморобні “глушники” до Калашникова, аби безшумно знищувати на фронті росіян, виготовляє у вільний час поліцейський із Самбора. Допомагає таткові 10-річна донечка Вікторія

admin3

Мікшерні пульти та їх цікаві особливості, варіанти використання

admin

Присів 20 раз – отримав квиток

admin2

Хто прийде замість них?

admin3

Окулярні футляри: Вибір, який додає захисту та стилю

admin

«Ми здобуваємо перемогу на уcіх фронтах, тому що з нами правда, віра і наші мужні воїни», – Максим Козицький під час відзначення Дня сім’ї

admin3

Залишити коментар