16.5 C
Lviv
19.04.2024
Україна

За що ми воюємо

6 квітня 2022 року. Сьогодні у розділі “Блоги” інтернет – видання “Цензор.НЕТ.” : https://censor.net/ua/b3331699 надруковано публікацію координаторки у “Медійній ініціативі за права людини” Ольги РЕШЕТИЛОВОЇ на злободенну у час війни тему взаємодії влади та опозиції, які спільним фронтом протистоять російським загарбникам.

Давайте розділяти.Я підтримую Президента як Верховного Головнокомандувача, як дипломата. І Президента України як інституцію. В даний момент всі ці іпостасі уособлені в обличчі Володимира Зеленського. І треба визнати, що він достойно виконує покладені на нього обов‘язки в цей чи не найскладніший історичний момент.

Але я не завжди підтримую Володимира Зеленського як політика. І тим більше в мене багато застережень щодо його оточення. І як політики Зеленський і його оточення роблять багато помилок. Найбільша, на мою думку, їхня помилка – це топорна боротьба з опозицією.

Я щиро сподівалася, що випробування, які доводиться проходити Зеленському, віддалили його від цієї дрібної політичної возні. Але, виходить, ні. Вистачає сил і на геніальні промови, і на дріб‘язкове шкідництво політичним опонентам. Дуже шкода.

Я точно не є прихильницею Порошенка і його партії. Але я вважаю, що вони мають право на діяльність в Україні. А опозиційні ЗМІ повинні вільно функціонувати. Бо свободи і політична альтернатива – це і є наша відмінність від росії. За це ми власне і воюємо.

Ольга РЕШЕТИЛОВА, координатор у “Медійній ініціативі за права людини”

Схожі повідомлення

На звільнених територіях Харківщини фіксуються такі ж звірства окупантів, як у Бучі, – Синєгубов

admin3

Веганські суші: чи можна суші веганам?

admin

Дерев’яні церкви Карпатського регіону на Львівщині: що варто побачити

admin3

Знайшли тіло актора Паші Лі та з’ясували як він загинув

admin2

Цього тижня на одного янгола на небі стало більше: у Харкові 8-річна дівчинка загинула разом зі своєю мамою у власній квартирі від російської раккети

admin3

Оцінка “Незадовільно”: так оцінила роботу очільника Ходорівського психоневрологічного диспансеру комісія Львівської ОВА, проінспектувавши вказаний заклад

admin3

Залишити коментар