16.5 C
Lviv
18.04.2024
Україна

У Львові аферистка за схемою псевдооренди ошукала родину з Ірпеня

Про таких цинічних пройдисвітів у народу кажуть “Кому війна, а кому мать родна”. У випадку, про який піде мова нижче, подвійно переймаєшся обуренням і гнівом на особу шахрайки через те, що потерпілими виявилися біженці з Ірпеня – багатостраждального міста під Києвом , яке російські окупанти зруйнували дощенту, вбивши понад 300 мешканців. І як добре, що у Львові кіберполіція викрила жінку, яка за схемою псевдооренди ошукала родину з Ірпеня, яка шукала прихистку у місті Лева.

Як повідомляє прес – служба ГУ НП УКраїни у Львівській області, фігурантка «здавала» неіснуючі квартири тим, хто намагався врятуватися від війни. Отримавши передплату, зловмисниця змінювала номер телефону та припиняла зв’язок з громадянами.35-річна жителька Львова для своєї схеми створила фейкову сторінку у соцмережі.

Жінка ретельно вивчала оголошення та з’ясовувала, на яке житло наразі найбільший попит. Далі у тематичних групах вона пропонувала людям варіанти оренди.Для переконання потенційних орендаторів аферистка надсилала інформацію та фото квартир, які справді здаються в оренду.Однак після отримання передплати фігурантка зникала.У такий спосіб зловмисниця привласнила гроші родини з Ірпеня, в якій незабаром має народитися дитина.Наразі кіберполіцейські встановлюють інших потерпілих.

Для власного прикриття, фігурантка постійно змінювала номери телефону, а також місце проживання. Зловмисницю викрила кіберполіція Львівщини, а правоохоронці затримали її в одному з хостелів Львова.За даним фактом слідчі Львівського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Схожі повідомлення

Остап Дроздов: на “4 каналі” запроваджено цензуру із 14 пунктів

admin3

Герої російсько-української війни: Владислав Стафійчук (позивний Змій), затриманий в ніч з 20 на 21 березня під Офісом Президента

admin3

Віщі передчуття геніального поета Василя Симоненка про російсько-українську війну

admin3

Продукція для кав’ярні в компанії «Petrovka HoReCa»: чи правильний вибір для вас? Відповідь вже поруч

admin

Колектив МВС висловлює співчуття рідним та близьким загиблих

admin3

34-річний п”яний мешканець Новояворівська жорстоко побив 61-річного батька. Негідника звтримали правоохоронці, а термін “світить” чималий – від 5 до 8 років позбавлення волі

admin3

Залишити коментар