16.5 C
Lviv
19.04.2024
Новороздільська ОТГ

“Аратта”. Ми готові!

Знаменитий 8-й батальйон Української добровольчої армії “Аратта” імені Андрія Гергерта сформувався практично з новороздільців. Про його бойові заслуги та відважних бійців ми неодноразово згадували і писали. Новому роздолу дуже пощастило, що має таку “Аратту”, наголошують знавці.

“Аратта” одна з перших забила тривогу і організувала у місті Координаційну раду, ще 19 грудня 2021-го року, коли ще і в думках не було, що буде такого масштабу війна (втім, багато з нас не вірили в це і 23 лютого, напередодні). І наполегливо та непомітно проводила потрібні приготування.

Бажаючі захищати рідну землю масово записуються у ряди славетного батальйону (запис проводиться у офісі “Аратти”, який розташований у МБК “Молодість”. Офіс працює цілодобово, залучають до надання допомоги і волонтерів.

Сьогодні, 28 лютого, був збір, який засвідчив готовність нових добровольців. Їх уже далеко понад сотню, чимало просто вже рвуться в бій, але досвідчені керівники уміло закликали зберігати спокій і чітко виконувати вказівки командування. До добровольців звернувся начальник батальйону Андрій (Марадона), начальник штабу Микола (Офіцер), представник Ради оборони міста (з Новороздільської міської ради). Наразі проводяться вишколи та інші необхідні приготування.

Віримо у вас, хлопці-араттівці! І у спільну перемогу над ворогом!

Схожі повідомлення

“Школярик” везе до перемоги….

admin2

Лікарям та медперсоналу терапевтичного відділення – від вдячних пацієнтів – пенсіонерів

admin3

На організованому ФК “Новий Розділ” благодійному батьківському турнірі з футболу на потреби захисників України зібрано 6050 грн

admin3

Нерозлучні друзі Мурчик і Бровко приймають «сонячні ванни» на подвір’ї  навпроти будинку №14 по вул. Героя України Степана Бандери

admin3

Фірмовий мед, «тарантовані» коні, конопляні полотна та водні подорожі до Одеси – ЕКОНОМІКА РОЗДОЛУ при Жевуських

admin3

Володимир КАЗБАН: «Андрій Баль – виняткового обдарування футболіст. Скажу деталь: навчаючись у міській ДЮСШ та Львівському спортінтернаті він, по суті, до 9 класу був «автором» більшості перемог команди…»

admin3

Залишити коментар