16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

Ми не допустимо сепаратистських проявів на кшталт того, як в 2014 році в Харкові, Луганську, Донецьку. На дії нових “гіркіних” та “штеп” реакція буде миттєвою та жорсткою

Це майже дослівна цитата Міністра внустрішніх справ України Дениса Монастирського, яку він озвучив сьогодні, 16 лютого, під час загальнонаціонального телемарафону #UAразом з нагоди Дня єднання.

“При будь-яких спробах захоплення адмінбудівель чи сепаратистських проявах в Україні, – наголосив Міністр МВС, – силовики реагуватимуть миттєво: ми відпрацювали всі можливі сценарії захоплення адмінбудівель, відділів поліції. Необхідні рішення будуть прийматися надзвичайно швидко. Ми не допустимо жодних сепаратистських проявів всередині країни на кшталт того, як в 2014 році це було в Харкові, Луганську, Донецьку. За будь-яких сценаріїв, якщо хтось подумає захопити адмінбудівлю – реакція правоохоронних органів буде миттєвою та жорсткою. Хто б це не був, новий «гіркін», чи нова «штепа».

Цього дня під час вказаного телемарафону рішучу позицію стосовно готовності до адекватного реагування на можливе розхитування ворожими агентами впливу ситуації всередині країни на тлі можливої агресії РФ висловили й інші очільники силових відомств Уряду. Тримаймо порох сухим.

Схожі повідомлення

Наркозбувач у львівському парку маскував “закладки” – на цьому його і затримали правоохоронці

admin3

Що краще конвектор або масляний обігрівач

admin

«Готуйсь!» Саме таким гаслом вітаються наші наймолодші пластуни в Новому Роздолі. А це означає, що новаки завжди готові до нових пригод та викликів

admin3

На автомийці 2 компанії розпивали спиртне, а згодом відбулася жорстока бійка. Трьом хуліганам повідомлено про підозру.

admin3

18 січня легендарна львівська команда ФК “Карпати” відзначила 60 років від дня створення.

admin3

Українські військові знищили близько 800 противників – заступник міністра оборони

admin3

Залишити коментар