16.5 C
Lviv
26.04.2024
Україна

12 лютого Президент США Байден зателефонує Президенту РФ Путіну

Читаючи вказаний текст не варто аж так панікувати, зважаючи, що Путін і кремлівські “яструби” – відомі мастаки нагнітати ситуацію, аби дезорієнтувати візаві, щоб домогтися поставленої мети.

Проте 11 лютого пізно ввечері, як повідомляє СNN, із посиланням на неназване джерело, радникіз Нацбезпеки США Джек Салліван заявив , що в ситуації можливого вторгнення Росії в Україну, Президент США Джо Байден зателефонує Президенту Росії Володимиру Путіну ввечері в суботу, 12 лютого. “Я чекаю, що він поговорить телефоном з президентом Путіним, але мені нічого повідомити вам про це зараз”, – наводить цитату Саллівана СNN.

Тим часом, як повідомляє російський медіаресурс ТАСС, прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков також підтверджує, що президенти США та РФ планують провести телефонну розмову 12 лютого. “Справді, американська сторона попросила про розмову з президентом Путіним, і завтра увечері за московським часом планується розмова двох президентів”, – сказав він, додавши, що “запиту передувало письмове звернення американської сторони.

Безумовно, для усіх – це важкі хвилини очікування вказаної телефонної розмови Байдена і Путіна.

Схожі повідомлення

Зсув грунту на пляжі на Одещині: під завалами можуть бути відпочивальники

admin2

Телефонний шахрай, представившись “лікарем”, видурив у 81-річної бабусі 1 тис. дол. США та 4 тис. грн на “лікування” донечки, яка “потрапила” в ДТП

admin3

Облаштування фундаменту за допомогою екскаватора

admin

Неймовірно! Електроенергія подешевшає

admin2

Аферисти з Львівщини впровадили схему незаконного збуту ввезених в Україну бронежилетів начебто для потреб військових. “Підприємців” викрито, триває досудове розслідування

admin3

Відпочинок в Карпатах : переваги гірського відпочинку та вибір туроператора

admin

Залишити коментар