16.5 C
Lviv
29.03.2024
Україна

“Навчись захищати свій дім” – головний меседж офіційного сайту тероборони Львівщини, який запрацював від сьогодні

Від сьогодні запрацював інформаційний сайт 103 Окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ, яка дислокується на Львівщині. Його презентація відбулась у Львівській облдержадміністрації. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА

Завдяки офіційному джерелу охочі зможуть отримати лише правдиву інформацію про те, що таке територіальна оборона, у чому полягають її завдання, як можна приєднатися до лав резервістів та які документи для цього необхідні. Головний меседж звучить так: «Навчись захищати свій дім».

«Комунікаційна стратегія потребує правильно доносити до людей інформацію про територіальну оборону. Саме для цього ми розпочали активну рекламну кампанію вступу до резерву сил тероборони. Над розробкою сайту працювала команда людей, здебільшого це самі резервісти з різних куточків країни. І це суто волонтерська робота. Окрім того, ми створили сторінки у всіх соціальних мережах – Фейсбук, Телеграм, Інстаграм. Там ви зможете отримати максимально достовірну інформацію від нашої 103 бригади, тож закликаємо підписуватися Попри те, що активна комунікаційна робота триває усього два тижні, охоплення станом на зараз становить понад 140 тисяч людей. А це означає, що питання ТрО зараз має великий попит в людей», – розповів позаштатний радник з комунікації командира 103 Окремої бригади Сил тероборони Тарас Іщик.

Також на сайті можна отримати контактні дані. Дізнатись про діяльність ТрО львів’яни можуть за номером гарячої лінії 15-80. Він скерує до Центру рекрутингу територіальної оборони, що на вул. Пекарській, 41. Жителі області користуватимуться номером 096 080 69 87, який з’єднує зі Штабом 103 Окремої бригади Сил ТрО.

«Попри те, що наша комунікаційна робота триває недовго, та ми вже стали об’єктом для атаки з боку ворожого середовища. Кількість неофіційних сторінок, які застосовують контрпропаганду зростає і ми активно цьому протидіємо», – додав Тарас Іщик.

Закликаємо підписуватись лише на офіційні джерела. Перейти на сайт tro.lviv.ua.

«Зараз в області триває робота щодо набору резервістів в батальйони тероборони. Учора надійшла інструкція, в якій конкретно пояснюється процес цього набору за спрощеною системою. Хочу наголосити, що медичний огляд та довідки про несудимість залишаються, адже це основа перевірки особового складу. Після опрацювання ця інструкція буде оприлюднена», – наголосив командир окремого батальйону 103 Окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Олександр Кошель.

Він також зауважив, що категорії населення, котрі записуються до підрозділів доволі різноманітна – держслужбовці, актори, бізнесмени, медики, IT- спеціалісти, колишні військові тощо.

«В процесі формування підрозділів тероборони на Львівщині залучені як обласна, так і районні державні адміністрації, керівництво бригади, усіх батальйонів та районні територіальні центри комплектування. Триває робота з громадами щодо матеріально-технічного забезпечення підрозділів ТрО, а також комплектації особовим складом. Разом з цим, відбуваються підготовчі навчання для різних категорій населення. До прикладу, минулого тижня відбувся вишкіл для усіх охочих на території стрілецького стенда за участі близько 450 людей. У кінці лютого – на початку березня ми плануємо спільно з ДСНС та представниками інших силових структур провести навчання для громад та працівників виконавчих органів, відповідальних за цивільний захист на місцях», – зазначив заступник голови Львівської ОДА Віталій Загайний.

Довідково: на Львівщині функціонують 7 батальйонів ТрО. Чисельність резервістів у кожному в середньому становить близько 500 людей. Формування штабів управлінь ТрО в межах батальйонів області зараз на рівні 35%.

і

Схожі повідомлення

admin

В рф заявили лро смерть Українських Бійців у Брянській області. наша Сторона, на жаль, підтрвердила

admin3

Знаєте, чим людина відрізняється від двоногої істоти – добрим серцем

admin3

Смертельна ДТП у с. Куровичі поблизу Львова: загинув 62-річний водій “ВАЗ-2170”

admin3

Окулярні футляри: Вибір, який додає захисту та стилю

admin

Чому варто вступати в Міжрегіональний центр професійно-технічної освіти художнього моделювання і дизайну м. Львова

admin

Залишити коментар