16.5 C
Lviv
20.04.2024
Україна

16-річна юнка та 21-річний парубок зі Львова пішли наперекір волі батьків, які намагалися завадити їхньому коханню, і втекли з дому, аби бути разом. Правоохоронці виявили їх аж у Одесі

Любов перемагає все! Ця відома максима мимоволі пригадалася, коли ознайомився з романтичною історією, героями якої стали вражені стрілами Амура молоді львів”яни. Їхні почуття були настільки глибокі, що засліплювали реалії настільки, що вони на них не зважали.

Тому не набралися терпіння вирішити їх, керуючись здоровим глуздом, а діяли, керуючись виключно емоціями. І ослухавшись категоричних заборон батьків, припинити зустрічатись, вони відважилися на безрозсудний крок — наприкінці січня покинули рідні домівки, мабуть, не усвідомлюючи свого вчинку. Про це йдеться у повідомленні відділу комунікації Одеської області.

Зокрема, правоохоронці розповідають, що закохані втікачі, розуміючи, що їх обов’язково шукатимуть, почали переїжджати від міста до міста й, врешті, опинилися у знайомих в Одесі.

Тим часом, встановивши коло спілкування зниклих, правоохоронці ГУ НП України у Львівській області передали орієнтування одеським колегам. До пошуків негайно долучилися ювенали, оперативники та інші фахівці, що спеціалізуються на розшуку людей. Правоохоронці перевірили адреси, за якими могли проживати зниклі, переглянули десятки записів з вуличних камер спостереження, встановлених у місті в рамках програми “Безпечна Одещина”, і врешті знайшли закоханих.

“Дівчина з хлопцем гарно конспірувалися: змінили зачіски та перефарбували колір волосся, – розповідає начальник відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Одеській області Максим Жарков. – Ми поговорили з ними про наслідки таких втеч, поки чекали на приїзд колег зі Львова. Сьогодні,9 лютого вранці, вони поїхали додому (фото: ГУ НП в Одеській області).

Схожі повідомлення

РФ руйнує життя мільйонів людей. Понад 3 млн українців виїхали до Європи, 11-12 млн стали внутрішніми переселенцями, – Подоляк

admin3

До Землі летить величезний астероїд 

admin2

Перша у світі кібервійна почалася

admin2

Агов!..Ви де??? Колишні земляки… Чом мовчите, російські українці???

admin3

З початку доби 19 лютого загинуло двоє наших воїнів, четверо – поранені. Російські окупанти 70 разів обстріляли українську територію, – пресцентр штабу ООС

admin3

Завершення будівництва довгобуду у Гніздичеві забезпечить належними умовами для навчання понад 400 дітей

admin3

Залишити коментар