16.5 C
Lviv
26.04.2024
Стрийщина

Одвічне: батьки – діти. У Ходорові підприємець побив сина… Але не все так однозначно. Думки розійшлися…

Підприємець з Ходорова Ігор Герасимів побив свого сина після відмови йти до церкви і тепер сплатить дрібний штраф за сімейне насильство

Жидачівський районний суд оштрафував на 170 грн підприємця з Ходорова Ігоря Герасиміва, який побив свого сина. Чоловік частково визнав провину і заявив, що син відмовився іти до церкви та матюкався до нього, і тому він вирішив «провчити сина».

У матеріалах цієї справи вказано, що Ігор Герасимів вчинив психологічне насилля щодо свого сина і побив його. Чоловік у судовому засіданні частково визнав свою провину.
«Після цього син відчинив вікно та виліз на підвіконник та в цей час до кімнати зайшла дружина, він [Ігор Герасимів] вийшов із кімнати та пішов до церкви. В сторону дружини він не виражався нецензурною лайкою, оскільки остання в цей час перебувала у ванній кімнаті», – вказано у постанові суду.
Суддя Святослав Сливка, який розглядав цю справу, визнав Ігоря Герасиміва винним у вчинені сімейного насильства щодо сина і оштрафував його на 170 грн. Ігор Герасимів ще має сплатити 496 грн судового збору. Водночас суд не отримав достатньо доказів, що Ігор Герасимів здійснював насилля і щодо своєї дружини.

Ніби чергова постанова суду. Винних покарано. Штрафом.

Але хто ж винен? І у чому?

Коментарі і роздуми городян різко розійшлися. Ось у чому їх суть.

“Молодець син ,просто другий Павлик Морозов який доніс на своїх батьків ,а цим людям які схвалюють вчинок цього хлопця скажу так з таких дітей виростають такі що руйнують чиїсь могили знущаються з тварин а то і людей ,а батько молодець правильно виховує”. “Хай пройде час, син прийде на батькове, коли буде мати власних дітей тоді зрозуміє”. “

Дуже добре знаю Ігора Герасимів.І знаю з доброї сторони,як людину працьовиту, розумну, виховану, врівноважену.Проблема наша ,родичів в тому ,що ми стараємось якомога багато дати нашим дітям,щоби їм краще жилось,щоби мали все необхідне..Все це входить в привичку і не цінять того ,що ми батьки працюємо для них.Батько молодець, правильно робить ,що заставляє сина ходити до церкви,молитись Богу,а не сидіти годинами в інтернеті.І нас батьки теж так виховували.Цьому хлопцеві,через чур добре живеться,мабуть батьки йому дали всього багато..і все це обезцінилось, немає ПОВАГИ до батьків..Я із своєї точки зору рахую ,що син не правий і за свої вчинки і слова повинен відповідати. В першу чергу навчитись поважати,слухати своїх батьків.,старших за себе”. “Діти узалежненися від телефонів, а це і є біда!Але як цей син жити дальше з батьком збирається, замість попросити в батька прощення, він виставив його на посміховисько”.

“Бити не треба. Але син має Батьків слухати”. “Жоден батько не має права знущатися над дітьми! І ви думаєте що це допомогло ні. Вирішати треба проблеми тільки розмовами і крапка!” “Ні, неправильно.Якщо дитина не хоче,то і не треба заставляти.Прийде час,як захоче,сам ходитиме.Не думаю,що Господь чекає в Своєму Храмі когось хто йде туди насильно”.

“Всі знають того тата,як доброго,порядного,працьовитого,а син зробив з себе посміховисько!Це так татові відплатив,за то що тато йому оплачував його забаганки,спортивні секції і т.д. Засранець,так тата рознервував,а ще й публічно пожалівся”

“Чому син має до тата матом говорити?Чому син не мав би послухати тата!Тим більше,що то були Різдвяні свята і тато хотів з родиною піти до церкви. Як синові треба телефон,спортивні секції,відпочинок,то тато зобов‘язаний, а син-то діло вибору?”.

“Дитина більше слухає друзів,а мала б батьків. .Дітям тепер можна все,а дорослим навіть не можна зробити зауваження” “я знаю того батька і маму.Знаю,як тато допрацювався до свого бізнесу,як забезпечує сім‘ю.Це дуже хороший сім‘янин.А то що син то виніс на загал,це м’яко кажучи-обурює.А про ті сім’ї ,де справді насилля,не пишуть,аж коли вже когось вб’ють і вже пізно.А тут-порядна сім’я ,тільки син виявився засранець !”

Яка ваша думка з цього приводу?

Бо це ж проблема цілого покоління, а не однієї сімї чи одного населеного пункту.

Схожі повідомлення

Село Гірське: Горіла господарська будівля. Пожежу локалізовано, потерпілих немає

admin3

Про “ковідні” лікарні у Стрийському районі

admin2

Єдиний рахунок: порядок використання та відмови від використання

admin3

Українська Галицька партія розпочинає процедуру відкликання своїх депутатів у ЛОР

admin2

Водіям на замітку: де на Львівщині встановлять камери для фіксації порушень правил дорожнього руху.

admin2

У Золочеві затримали юнака на краденому авто

admin2

Залишити коментар