16.5 C
Lviv
28.04.2024
Стрийщина

Юнак зазіхнув на іграшки, пограбувавши благодійний фонд

На Червоноградщині поліцейські викрили зловмисника, причетного до крадіжки гуманітарної допомоги Неодноразово судимий 18-річний мешканець району, проник у приміщення благодійного фонду та викрав іграшки, одяг та інші речі, призначені для дітей з неблагополучних сімей.

1 лютого, близько 17.30, до поліції надійшло повідомлення від директора одного з благодійних фондів Червоноградського району про те, що невідома особа викрала речі з приміщення фонду.На місці події працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники відділення поліції №1 Червоноградського районного відділу поліції, а також поліцейський офіцер громади Лопатинськоі ОТГ.

Як встановили правоохоронці, невідомий чоловік, пошкодивши вікно, проник у приміщення фонду та викрав іграшки, одяг, посуд, канцтовари та інші речі, надіслані з Чехії до фонду в рамках гуманітарної допомоги.

Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника, причетного до крадіжки, 18-річного мешканця одного з сіл району, який раніше вже був неодноразово судимий за майнові злочини.

Речові докази (викрадену гуманітарну допомогу) у нього вилучено. Невдовзі слідчі територіального підрозділу поліції повідомлять зловмиснику про підозру за скоєння злочину, передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

У лісі під Новим Роздолом правоохоронці розшукали групу грибників, в т. ч. 2-х дітей, які заблукали

admin3

Львівський суд оштрафував лікаря-хабарника

admin2

Мешканка Львівщини в один день втратила на війні чоловіка та рідного брата

admin2

На війні загинув молодий розвадівчанин

admin2

Рятувальники знайшли 13-річного лижника на Тростяні

admin2

Пропонують роботу

admin2

Залишити коментар