16.5 C
Lviv
20.04.2024
Україна

4 основні причини поїхати в Буковель найблищим часом

Вже протягом кількох десятків років найдоступніші гірськолижні курорти знаходяться у Карпатах. Хоча і тут згодом відбуваються значні перетворення, які зробили тури на гірськолижні курорти в Карпати цікавими не лише бюджетним туристам та молоді, а й людям із високим достатком. Центр українського гірськолижного відпочинку Буковель не поступається польському курорту Закопане та іншим східноєвропейським центрам зимового відпочинку, а отже досить часто можна знайти гарячі тури в Буковель. І це потрібно шукати самому. Туроператор Бомба-Тур допоможе вам підібрати тур для вас згідно з вашим бюджетом та вподобаннями.

Головне, що потрібно курорту для зимового відпочинку, це розвинена інфраструктура, і вона в Буковелі відповідає найкращим європейським нормам.

ПРИЧИНА ПЕРША – СНІГОВІ ТРАСИ ТА НОВІ ПІДЙОМНИКИ

Гостей очікує 68 кілометрів снігових трас, більшість з яких середнього рівня складності, для екстремалів підготовлено сім трас підвищеної складності на яких можна розігнатися понад 100 км за годину. На новачків чекають 7 лижних шкіл та 8 трас. Крім того любителів чекає спеціальна траса для могулу та сноу-парк, де є спеціальні конструкції для акробатичних стрибків. Для тих, хто хоче знову себе відчути як у дитинстві, є чарівна та безпечна санна траса.

Ввічливі та професійні інструктори з будь-якого туриста-початківця зроблять впевненого в собі підкорювача карпатських гірських вершин. Прокати гірськолижного спорядження включають кілька останніх колекцій провідних брендів, що спеціалізуються на активному зимовому відпочинку. Особливо комфортно у Буковелі маленьким гірськолижникам для них тут є власні траси, веселі вихователі та великий вибір яскравого спорядження для катання.

ПРИЧИНА ДРУГА – ГОТЕЛІ НА БУДЬ-ЯКИЙ ГАМАНЕЦЬ І ВІДМІННА КУХНЯ

Розміщення на найбільшому карпатському курорті здатне сподобається і білоруським “олігархам” і студентам, які зазнають постійних фінансових труднощів. У центрі курорту є готелі, що пройшли міжнародну класифікацію, включаючи фешенебельний мережевий п’ятизірковий “Radisson Blu Resort” готель. Але більшість готелів середнього цінового рівня цілком доступні туристам. Для особливо економних, існують варіанти розміщення в приватних готелях та садибах, неподалік Буковелі: в Яблуниці, Татарові, Ворохті. А до витягів легко можна дістатися на лихих недорогих маршрутках, які водять колоритні місцеві чоловіки.

Про харчування на українських курортах вже багато сказано, годують тут смачно, різноманітно та дешево. Звичайно, якісь королівські креветки та чорна ікра на тостах з авокадо тут коштують теж недешево, але в місцевих закладах завжди знайдеться національна страва, яка буде до душі навіть найвитонченішому гурманові. Карпатська кухня відрізняється від української, наявністю страв форелі різноманітним грилем меню. Класичні карпатські колиби – це місця, які має відвідати будь-який турист, що побував у Карпатах. Грубі кам’яні хатини, з величезним осередком-мангалом, надають особливий смак до спеченого на вугіллі наперченого м’яса.

ПРИЧИНА ТРЕТЯ – НАЙКРАЩА ЛОГІСТИКА ДЛЯ ОГЛЯДУ ПАМ’ЯТОК

Буковель знаходиться недалеко від найяскравіших карпатських пам’яток. Звідси рукою подати до Рахова, який українці вважають центром Європи. Неподалік і колоритна Яремче, з вольєрами та найбільшим сувенірним ринком, де ще можна купити справжні гуцульські сувеніри, зроблені не в КНР. Яскрава Микуличина, найдовше село в Європі та Верховина, яке претендує на звання столиці Гуцульщини, теж розташовані в межах годинної доступності. Але варто запланувати день на поїздку до Кам’янця Подільського, де колись проходив кордон Великого князівства Литовського і з тих пір збереглася потужна фортеця, заснована Ольгердом.

ПРИЧИНА ЧЕТВЕРТА – РОЗВАГИ НА БУДЬ-ЯКИЙ СМАК

Для домосідів, які мають намір нікуди не виїжджати за межі курорту, теж знайдеться заняття до душі.

БУКОВЕЛЬ МОЖЕ З

  • розкішне СПА “VODA club”
  • 3 кілометри захоплюючий сноутюбінг, доступний людям різного віку
  • кілометрова дорога тролів, що дозволяє пролетіти з вершини гори до центру курорту за 100 секунд
  • відкрита гірська ковзанка з вечірнім освітленням
  • прогулянки на собачих упряжках з добродушними хаски
  • екстремальний Bike zip
  • канатний парк “Буковельські гірки
  • зимове катання на квадроциклах і снігоходах картинг центр для дітей і дорослих
  • інтерактивний етнопарк Гуцул Ленд братам”

Зимовий Буковель залишається найдоступнішою альтернативою альпійського відпочинку мільйонерів для білорусів та мешканців усіх країн колишнього СРСР. І при цьому відпочинок у Буковелі відповідає досить високим стандартам за бюджетної вартості.

Схожі повідомлення

Львівський “Імпактбус” – перший в Україні мобільний молодіжний центр

admin2

“Ухилянти” не переводяться, судові вироки також: викрито ще 2-х “сачків” від мобілізації

admin3

Купити мікродобриво

admin

Василь Кравчук з с. Тухолька Стрийського р-ну привезе Паралімпійське золото на Львівщину

admin3

Дубінський спричинив ДТП на Львівщині

admin1

Загинули мільйони! Як так сталось, що в «мармурі» їх треба добивать?!

admin3

Залишити коментар