16.5 C
Lviv
26.04.2024
Україна

Як вибрати якісне спецвзуття

Сучасний ринок робочої взуття дуже різноманітний, він пропонує великий вибір взуття від різних брендів. Кожен зможе знайти взуття для себе та своїх співробітників різної якості та ціни. Тільки варто чітко визначитися, за якими ознаками можна визначати якісну робочу взуття. Існує цілий ряд вимог, яким має відповідати робоче взуття.

Які існують види робочої взуття?

Спецвзуття може бути літньою і зимовою (з додатковим утеплювачем) і призначена для різних умов – від роботи в магазині до роботи на природі. Воно виготовляється суворо за правилами, що регулюють рівень її стійкості до зовнішніх впливів.

Суворе дотримання всіх стандартів якості – це не рекламний слоган, а життєва необхідність, оскільки робоча взуття призначена для захисту ваших ніг від шкідливих речовин. Серед них:

  • Сиру нафту, легку (гас, бензин) і важку (мазут, нафту) фракції нафтопродуктів;
  • 20% концентрація лугу і кислоти (гашене вапно, сірчана кислота, соляна кислота);
  • Рослинні та тваринні жири.

Спецвзуття захищає від інших видів небезпек:

  • від теплового випромінювання та відкритого вогню, а також від контакту з нагрітими поверхнями;
  • від холоду; від ударів; від електростатичних зарядів та полів;
  • З води та нетоксичних розчинів.

Найважливіші моменти при виборі сучасного спецвзуття

Спеціальне взуття завжди випускається на задоволення всіх потреб, що з специфічними умовами роботи. До вибору її слід завжди підходити з великою відповідальністю.

Ось чому безліч фахівців підходять до її вибору більш ніж ретельно. Оскільки при виникненні надзвичайної ситуації спецвзуття може спасти життя, наприклад, сучасні моделі від всесвітньо відомих виробників із діелектричною підошвою.

В основному, стан та загальна якість взуття говорити про статус та становище людини в соціумі. У випадку зі спецвзуттям дизайн та зовнішня краса відходити відразу на інший план. Оскільки виробляється вона для захисту та створення відчуття зручності під час виконання трудових завдань. Тому найважливішим тут стає підвищена якість та тривалий термін.

Як підібрати робоче спецвзуття?

Якщо ви хочете, щоб ваші співробітники і зимою і літом якісно працювали, тоді обов’язково варто їх надійним робочим взуттям. Працівникам вона дозволить працювати набагато довше без утоми та зберегти здоров’я, а роботодавцям – не витрачати гроші на оплату лікарняних. Носити спецвзуття слід комфортно лише тоді, якщо вона відповідає порі року. Для кожного сезону працівникам потрібна окрема пара спецвзутті – на весну-літо та на осінь-зиму. Купувати її варто лише у перевірених продавців, таких як Leostyle. Вони пропонують широкий вибір робочого спеціального взуття за розумну ціну. Деталі за посиланням – https://ls-ltd.com.ua/produktsiia/roboche-vzuttia/.

Схожі повідомлення

Війська РФ завдали два ракетні удари по Львову: постраждали п’ять людей, – голова ОВА Козицький

admin3

Увага! Важливо!

admin3

Троє загиблих, семеро травмованих – правоохоронці взяли під варту 19-річного водія, який скоїв смертельну ДТП у Дрогобицькому районі

admin3

росія планувала створити “народні республіки” на заході України

admin2

Догляд за престарілими: вибір домів для гідного життя

admin

РФ руйнує життя мільйонів людей. Понад 3 млн українців виїхали до Європи, 11-12 млн стали внутрішніми переселенцями, – Подоляк

admin3

Залишити коментар