16.5 C
Lviv
02.05.2024
Стрийщина

На Дрогобиччині після ДТП потерпілого деблокували з авто

На Львівщині водій автомобіля врізався в електроопору.

Як повідомили у другому спеціальному центрі швидкого реагування ДСНС, 16 січня  в селі Підбуж сталася ДТП. На місце події виїхало чергове рятувальне відділення центру у складі 5 чоловік та 1 одиниця техніки.

 По прибуттю на місце аварії рятувальниками проведено роботи з ліквідації наслідків ДТП, а саме: огороджено місце ДТП, стабілізовано транспортний засіб та відключено акумуляторну батарею, також проведено роботи з надання доступу до постраждалого та його деблокування.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Мерседес», 35-річний місцевий мешканець, здійснив наїзд на електроопору. Внаслідок ДТП пасажир автомобіля, 16-річний мешканець одного з сіл району, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Також встановлено, що водій керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння – поліцейські затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Після завершення робіт постраждалого передано медикам. Обставини події встановлюються.

Схожі повідомлення

Втрата карпатівської родини: на війні загинули фанати футбольного клубу “Карпати”

admin2

У Волосянці з підйомника впав юнак

admin2

Мешканець Борислава торгував “метадоном”

admin2

У Глинянах чоловік згорів у хаті

admin2

Коли батьки зайшли на сходову клітку квартири на 8-поверсі, 2-річна донечка зачинила за ними двері. Рятувальники прибули вчасно

admin3

У селі на Стрийщині 21-річний місцевий злодій-рецидивіст вночі, розбивши вікно, заліз у будинок і пограбував 81-річну пенсіонерку

admin3

Залишити коментар