16.5 C
Lviv
26.04.2024
Стрийщина

Чадний газ знову відправив потерпілих до лікарні

13 січня о 22:05 у с. Ходовичі Стрийського району, у приватному житловому будинку по вул. Шевченка отруїлись, ймовірно, чадним газом, 3 особи, з них одна дворічна дитина.

Всіх у стані середнього ступеню важкості було госпіталізовано у Стрийську ЦРЛ. Обставини події встановлюються правоохоронцями.

Нагадаємо, нещодавно у смт Івано-Франкове у приватному будинку 50-річна жінка теж отруїлася чадним газом. Постраждалу у стані легкого ступеня важкості госпіталізували у Новояворівську міську клінічну лікарню. До з’ясування обставин події тимчасово призупинили подачу газу на газовий котел.

5 січня отруєння газом сталося у приватному будинку у селі Мшана, що неподалік від Львова, приблизно о 15:00 чадним газом отруїлася родина з чотирьох людей, серед яких було двоє дітей віком один і два роки. 

Дітей у стані середньої важкості вже госпіталізували. Обставини події все ще встановлюються. 

Нагадаємо, що того ж таки дня, 5 січня, в одній з львівських квартир на вулиці Вовчка двоє людей також отруїлися чадним газом. Газопостачання до помешкання тимчасово перекрили, а мешканців квартири доправили до лікарні. 

Схожі повідомлення

14-та Миколаївська книжкова толока – 3-5 вересня

admin2

На Стрийщину релокувались 26 підприємств, з яких швейне – у Новому Роздолі

admin2

Зухвалий рецидивіст зірвав з шиї 68-річної луганчанки у м. Стрий золотий ланцюжок з хрестиком і втік. Правоохоронці швидко затримали грабіжника

admin3

Затримали хулігана – у Ходорові розбив двері міської ради

admin2

Ходорівчанин Василь Катола пішки разом із своїм собакою Циганом прийшов з Києва до Ходорова

admin3

На Львівщині пошкоджено газопровід

admin2

Залишити коментар