16.5 C
Lviv
29.03.2024
Стрийщина

На сході загинув молодий воїн з с. Рудники

Сумна звістка з фронту…

Учора, 13 вересня, від рук російських окупантів під час виконання бойового завдання загинув уродженець села Рудники, що на Львівщині, Стрийський район, 24-річний Дем‘ян Данилів.

Старший солдат Дем`ян Данилів був командиром механізованого відділення. 13 вересня в Новоайдарському районі Луганської області він отримав кульове поранення, несумісне з життям.

Дем`ян народився 12 серпня 1997 року у селі Рудники Стрийського району.

В чотирирічному віці втратив батька. Мама була змушена самотужки виховувати та ставити на ноги шестеро неповнолітніх діток. Проживши нелегке дитинство, Демян виріз добрим, чуйним і справедливим юнаком. А тому, відслуживши у лавах збройних сил України, не роздумуючи підписав контракт і пішов на Схід захищати рідну Батьківщину від московського окупанта. Завдяки самовідданості та професіоналізму дослужився до звання старшого солдата і став командиром механізованого відділення. На жаль, Демян не встиг одружитися і продовжити свій рід.

Щирі співчуття близьким. Вічна пам‘ять Герою! – висловив співчуття Тарас Батенко

Схожі повідомлення

На Львівщині будується перший кооперативний молокозавод

admin2

Поліцейські повідомили про підозру 39-річному мешканцю Стрия за наркоторгівлю

admin3

Спортсмен із Сколівщини посів 2 місце на паралімпійському чемпіонаті світу

admin2

Пункти Незламності у громадах Стрийського району. Адреси.

admin2

ФК «Новий Розділ» вітає ФК “Миколаїв” з перемогою над суперником -командою І ліги ФК «Буковина» (Чернівці) в матчі на Кубку України та з виходом у наступний етап турніру

admin3

Сільський голова на Львівщині “роздав” землі майже на 3 млн грн

admin2

Залишити коментар