16.5 C
Lviv
26.04.2024
Новороздільська ОТГ

Миколаївський райсуд поновив Євгенію Чернюх на посаді директора НВК ім. Володимира Труша в грудні 2021-го . Вчора,11 січня, вона приступила до роботи

Якщо по правді, то про те, що з минулого вівторка Євгенія Ярославівна Чернюх приступила до виконання посадових обов’язків директора Новороздільського навчально виховного комплексу імені Володимира Труша, редакція дізналася сьогодні, в середу 12 січня,  випадково. Хоча про рішення Миколаївського районного суду від 14.12. 2021 року про поновлення на роботі Чернюх Є. Я. «вісникроздільці» дізналися від її адвоката Тараса Ратича ще в другій декаді грудня 2021-го.

Утім, подавати доволі резонансну інформацію не поспішали, оскільки дізналися, що відділ освіти Новороздільської міської ради готує апеляційну скаргу на вказане рішення.

Аж ось тільки дізнавшись, що Євгенія Ярославівна 11 січня  повернулась у кабінет директора НВК ім. Володимира Труша, який змушена була звільнити на підставі наказу відділу освіти виконкому Новороздільської міської ради «Про звільнення з роботи Чернюх Є. Я.» від 13.05.2017 р. згідно п.2 ст.40 КЗп П України, редакція вирішила поінформувати читацький загал про резонансну подію. Додамо, що підставою для цього став наказ відділу освіти Новороздільської міської ради «Про поновлення на роботі Євгенії Чернюх» №01-07/02 від 10.01.2022р., у якому присутній підпис Євгенії Ярославівни «З наказом ознайомлена».

Очевидно, що тільки після вердикту Апеляційного суду  про деталі рішення Миколаївського районного суду, зокрема, в тому числі,  і про відшкодування позивачці значної суми за вимушений прогул  за рахунок бюджетних коштів, можна буде інформувати громаду докладніше.

Іван БАСАРАБ

Фото Романа ЗОТЕНКА

Схожі повідомлення

Роздільський будинок-інтернат – два свята в один день і грядущі зміни

admin2

Процес пішов: студенти Новороздільського Політехнічного Фахового Коледжу вже обмінюються досвідом у школі ЕSOZ м.Хомутова в Чехії

admin3

Вітання отцю Степану

admin2

Від щирого серця і з найкращими побажаннями вітаємо з днем народження міського голову Ярину Яценко!

admin3

Ярина ЯЦЕНКО: «Реконструкція площі увійшла у активну фазу. 10 листопада з цього приводу відбулася плідна нарада із залученими до цього процесу організаціями. Отож напередодні нового року роботи будуть завершені»

admin3

У Новороздільському політехнічному фаховому коледжі відбувся тематичний тиждень дисциплін автомобільного транспорту

admin3

Залишити коментар