16.5 C
Lviv
20.04.2024
Україна

12 липня – День паперових пакетів

День паперових пакетів – 12 липня 2022 р.

День паперових пакетів (також відомий як Всесвітній день) відзначається щорічно 12 липня та святкує скромний паперовий пакет, який робить набагато більше, ніж просто переносити наші продукти. Сьогодні мільйони людей вважають за краще використовувати таку упаковку для здійснення покупок, оскільки широке використання пластику та його шкідливий вплив на навколишнє середовище загалом викликають тривогу у нашій колективній свідомості. То як же крафтовый пакет допомагає нам у боротьбі із забрудненням навколишнього середовища та зміною клімату? По-перше, папір піддається біологічному розкладу, що відразу робить його кращою альтернативою пластику, а це не так. Они також виготовляються з відновлюваної сировини, що сприяє сталому способу життя, оскільки вони можуть бути перероблені. Це теж трохи розслаблює наше середовище. Дивно, але такі пакетики теж можуть бути досить міцними (крім сирих), і тепер вони стали привабливішими з естетичного погляду завдяки тому, що елітні бренди популяризують мінімалістичну та екологічну упаковку.

ІСТОРІЯ ДНЯ ПАПЕРОВОГО ПАКЕТУ
Хоча незрозуміло, хто проводив цей День, ми можемо припустити, що він, мабуть, був заснований для підвищення поінформованості про важливі екологічні проблеми, такі як зміна клімату, і для просування стійкішого способу життя шляхом впровадження паперу як альтернатива пластику.
Що ми дійсно знаємо, то це історію самого паперового пакету, яку можна простежити до американського шкільного вчителя, який став священиком, а потім винахідника Френсіса Волла. В 1852 він винайшов і запатентував першу машину для виготовлення паперових пакетів, після чого він і його брат заснували Union Bag and Paper Company. Вони відкрили паперовий комбінат у Савані, штат Джорджія, на якому працювало 500 людей, і він став чимось подібним до туристичного визначного місця, оскільки люди приходили, щоб побачити «1000 футів паперу, пролітаючи за хвилину». Завод існує й досі.
В 1871 Маргарет Е. Найт вирішила вдосконалити конструкцію Волле, винайшовши машину, яка виробляла крафт упаковку з плоским квадратним дном. Це покращення принесло їй титул «мати продуктового пакета», оскільки це був ключовий зразок складних, які ми використовуємо сьогодні. У 1883 році Чарльз Стілвелл ще більше змінив дизайн Найта, додавши складки з боків, щоб його було легше переносити, складати і зберігати. Він винайшов машину для виробництва цієї конструкції, а потім, в 1912 році, Вальтер Дойбенер додав шнур для посилення і ручок для полегшення перенесення. Таким чином, кінцевий продукт, яким сьогодні є паперовий пакет, є результатом спільних зусиль усіх цих винахідників. Так що нам є за що дякувати!

Схожі повідомлення

16 липня – День проголошення Декларації про державний суверенітет України

admin3

Відкриття бізнесу в Польщі: Повний посібник

admin

Атлети з Львівщини змагатимуться на чемпіонаті світу з бодібілдингу

admin2

На Львівщині поліцейські викрили зловмисника, який розкопав могилу на кладовищі

admin3

Особливості цьогорічної вступної кампанії на Львівщині: що важливо знати

admin3

Філатов до “спікерів від влади” : “Я відмовився від своїх зарплати, премій та надбавок. Кажу про це публічно. Відмовтеся і ви”

admin3

Залишити коментар