16.5 C
Lviv
01.05.2024
Стрийщина

Львів. Новорічна ніч. Вбивство, 9 ДТП, 164 виклики 102

Патрульна поліція Львівщини розповіла, як минула перша ніч у новому році.

Окрім виявлених самостійно порушень, патрульні 4 батальйону цієї нічної зміни отримали 164 виклики через лінію 102.

За ніч сталося 9 ДТП, з них одна автопригода із потерпілими. Патрульні склали 8 протоколів на водіїв, які керували транспортними засобами з ознаками сп’яніння.

Про кілька викликів — детальніше ?
1️⃣
Близько 3-ї год ночі патрульні отримали виклик від медиків про вбивство на вулиці Лемика. Чоловік, віком орієнтовно 50 років, загинув від ножового поранення в ділянку серця.

Екіпаж негайно приїхавши на місце події, на місці скоєння злочину виявив 3 осіб. Патрульні встановили попередні обставини події. В одного із мешканців квартири, а саме у 41-річного львів’янина, виник конфлікт із загиблим. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Патрульні забезпечили охорону місця події до їхнього приїзду.

2️⃣

Близько 4-ї години ранку патрульні отримали виклик на вулицю Хвильового, де зі слів заявника, 3 осіб вибивають двері.

Приїхавши на місце події, патрульні побачили жінку та двох чоловіків, які конфліктували, стоячи на вулиці, через вікно на першому поверсі, з мешканцем квартири.

Вони порушували громадський порядок, нецензурно висловлювалися та були в стані сп’яніння. На зауваження патрульних не реагували. Інспектори прийняли рішення складати адміністративні матеріали у відділі поліції.

30 та 33-річні чоловіки чинили опір і один з них пошкодив формений одягу патрульного.
Згаданих осіб супроводили до відділку. Їм загрожує відповідальність за опір працівникам правоохоронного органу під час виконання ними службових обов’язків.

3️⃣

Близько 5-ї години патрульні отримали виклик у нічний клуб на проспекті Чорновола про грабіж. Потерпілий сказав, що в нього викрали 3 тисячі гривень і він побачив це.

Патрульні обстежили прилеглі території і виявили 25-річного львів’янина, фото якого показав заявник.

Однак, через деякий час потерпілий відмовився від заяви.

4️⃣

Близько 5-ї години ранку ще один виклик про конфлікт між особами, які святкували Новий рік на вулиці Академіка Романа Кучера.

У під’їзді стояла жінка в одній руці якої був предмет схожий на пістолет, а в іншій — мачете. На вказівки поліцейських покласти згадані речі на підлогу, вона не реагувала.

Патрульні вибили ймовірну зброю із її рук. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Схожі повідомлення

74-літнього грибника розшукували цілу ніч

admin2

У Трускавці оперативники викрили зловмисника, причетного до крадіжки в бельгійця сумочки з грошима та документами

admin3

Народний хор «Дністряни» із славного села Піддністряни відсвяткував 130-річчя. Екскурс про історію знаменитого колективу вразив досягненнями, а святковий концерт – викликав захоплення загалу

admin3

26-річний мешканець сусіднього Миколаєва викрав із квартири у Львові кошти, ювелірні вироби, побутову техніку та інше майно на суму 150 тисяч грн

admin3

Подарований стрийськими рятувальниками бійцям ЗСУ безпілотник вже підбив ворожий танк. Командування в\ч А7077 віддячило грамотою

admin3

Тарас Батенко: «Спалювання відходів поблизу домівок с. Гранки – Кути є недопустимим»

admin3

Залишити коментар