16.5 C
Lviv
03.05.2024
Стрийщина

У Жидачеві поліцейські взяли під варту зловмисника, підозрюваного у збуті «канабісу»

За скоєне 42-річному жителю міста Жидачів, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку, розбій та зберігання наркотиків, загрожує покарання – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції України у Львівській області.

Як встановили оперативники кримінальної поліції спільно із слідчими Стрийського районного управління поліції, зловмисник реалізовував наркотичний засіб «канабіс» мешканцям міста Жидачів та Стрийського району.

Поліцейські задокументували два факти збуту підозрюваним заборонених речовин, а також під час санкціонованого обшуку у його помешканні виявили і вилучили: пакунки та згортки з речовиною, схожою на наркотичний засіб «канабіс», електронні ваги, а також інші речові докази причетності до противправної діяльності.

Усе вилучене скеровано на експертне дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр у Львівській області.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, триває. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Схожі повідомлення

Смертельна ДТП у с. Козьова

admin2

Начальниця соцзахисту поцупила майже 290 тисяч гривень…

admin2

На Львівщині будується перший кооперативний молокозавод

admin2

На Міжнародному турнірі з ММА переміг боєць зі Стрия Роман Меленевич!

admin3

Чорнобривці вздовж дороги….

admin2

Лебеді прилетіли в гості у Нежухові

admin2

Залишити коментар